Dortmund'dan taraftara: "Bizden uzak durun"

16.07.2020 - 09:03 | Son Güncellenme: 16.07.2020 - 09:05

Almanya'da en çok kombine satışı yapan ve iç sahada 80 bin taraftara oynayan takımlardan biri olan Borussia Dortmund, taraftarlarından koronavirüs döneminde uzak kaldı. Dortmund, yeni sezon öncesi İsviçre'de kamp yapacak. Bundesliga ekibi, taraftarlarına Covid-19 sebebiyle uyarıda bulundu.

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Almanya Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Borussia Dortmund, Ağustos ayında İsviçre’de kamp yapmayı planlıyor. Dortmund, koronavirüs tehdidi sebebiyle taraftarlarına bir çağrıda bulundu.

Dortmund, İsviçre’de kamp yapacak

Dortmund, 10 Ağustos’tan itibaren İsviçre’de yeni sezona hazırlanacak. Fakat; kulüp, çok değerli bir etken olarak gördüğü taraftarlarına bu kez kendilerinden uzak durmaları yönünde uyarı yaptı.

Taraftarlara selfie uyarısı

Dortmund’dan yapılan resmi açıklamada, ”Oyuncular, teknik heyet ve profesyoneller, enfeksiyon riskini olabildiğince düşük tutmak durumunda. Dolayısıyla tesislerde ve takımın otelinde selfie çekmekten kaçınacaklar” ifadelerine yer verildi.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecekler

Bayern Münih’in 82 puanla şampiyonluğa ulaştığı Almanya Ligi’nde Borussia Dortmund 69 puanla 2.sırada yer almıştı. Bundesliga’da ilk 4 takım Şampiyonlar Ligi’ne katılıyor. Dortmund da gelecek sezon Devler Ligi’nde boy gösterecek.

Senin için hazırladığımız haberler