Dortmund'un yıldızı Reus: "Her zaman 3-4 gol atamayız"

12.09.2021 - 11:26 | Son Güncellenme: 12.09.2021 - 11:29

Borussia Dortmund forması giyen Marco Reus, Bayer Leverkusen galibiyeti sonrasında öz eleştiri yaptı. Reus, maç sonrası neler söyledi? İşte yanıtı...

Dortmund'un yıldızı Reus: "Her zaman 3-4 gol atamayız"

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Almanya Ligi ekiplerinden Borussia Dortmund'da forma giyen yıldız orta saha oyuncusu Marco Reus, 4-3 kazandıkları Bayer Leverkusen maçının ardından açıklamalar yaptı. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Dortmund'un yıldız isminin açıklamaları ve detaylar haberde... 

Reus: Her zaman 3-4 gol atamayız

Takım oyununun çok önemli olduğuna dikkati çeken Reus, ""Haaland'a bağımlı oynuyoruz. Yeterince kompakt değiliz. Galibiyeti çok zorlanarak aldık. Her zaman 3-4 gol atamayız" ifadelerini kullandı.

Bu sezon kaç gol attı? 

Borussia Dortmund'da kaptanlık yapan Marco Reus, bu sezon 6 maçta 513 dakika süre aldı ve 2 gol 2 asistlik performans sergiledi. Reus önceki sezon 52 maçta 11 gol 13 asistlik katkı yapmıştı. 

Kura çekimi sonrası ne demişti? 

Marco Reus, Sporting Lizbon, Ajax ve Beşiktaş ile eşleşmelerinden sonra, "Bu grupta büyük takım yok" ifadesiyle Beşiktaş taraftarlarının tepkisini çekmişti. Beşiktaş ile Borussia Dortmund arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçı 15 Eylül Çarşamba günü İstanbul'da oynanacak. 

Senin için hazırladığımız haberler