Dörtte dördün sırrını açıkladı

12.09.2021 - 16:16 | Son Güncellenme: 12.09.2021 - 16:46

TFF 1. Lig'de 4'te 4 yaparak liderlik koltuğunda oturan Ümraniyespor'un teknik direktörü Recep Uçar başarısının sırrını ve hedeflerini anlattı.

Dörtte dördün sırrını açıkladı

Nazım Türknas / Volkan Yılmaz - AJANSSPOR

Radyospor'da yayınlanan Üçleme programında Nazım Türknas ve Volkan Yılmaz'a konuk olan Ümraniyespor teknik direktörü Recep Uçar, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Her şey planlı!

Başarılı çalıştırıcı şunları söyledi: "Hayatta her alanda başarılı olmanın yolu bence planlı olmak ve o planlar doğrultusunda çok çalışmaktır. Biz antrenmanlara başladığımız süreçten bu yana oynatmak istediğimiz oyunu yakalamaya çalışıyoruz. 4 maçta 4 galibiyet alan oyuncularımı tebrik ediyorum. Ancak önümüzde çok daha uzun bir yol var. Biz şuan için sadece yarışın start kısmına güzel başladık.

Recep Uçar: İddialıyım!

Her teknik adam bulunduğu ligde şampiyon olmak ister. Hangi takımda çalışırsa çalışsın bu böyledir. Biz geçen sene göreve başladıktan sonra aslında ligi 3. - 4. bitirdik sayılır. Gerçekçi olmak gerekirse biz çok zor bir ligdeyiz. Ciddi ekonomik güce sahip takımlar var. Belki bizden 3 4 kat fazla ekonomik gücü olan takımlarla mücadele ediyoruz biz. Ben iddalı olan bir teknik adamım. Çocuklara da benim bir hedefim var dedim, onların da hedefi aynı şekilde.

Ümraniyespor için zorlu periyot

Önümüzde çok zor 4 maç var. Bu 4 maçın nasıl sonuçlanabileceğini tahmin etmek çok güç. Fakat biz yine elimizden geleni yapacak ve bu süreçten galibiyetlerle çıkmaya çalışacağız.

TFF 1. Lig'de sürpriz sonuçlar

Serkan hocam da Zafer hocam da takımlarıyla ilk 3 haftalık periyotta çok iyi futbol ortaya koydular. Açıkçası son sonuçlar, özellikle Eyüpspor'un mağlubiyeti bizi de şaşırttı.

Stadyum durumu

Stadyum konusunda ben aslında Ümraniye'de oynanabileceğini düşünmüyorum. Çünkü bölge biraz sıkıntılı. Ancak bir çok branşa hizmet verecek bir spor kompleksi haline getirilebilecek de bir bölge var. Eğer orası değerlendirilse, sadece Ümraniyespor için değil tüm ülkemiz için çok güzel bir tesis kurulmuş olur. Bu konuda bir proje de hazırlandı. Ancak bunun hayata geçirilmesi için bir bütçe ayrılması gerekiyor. Bekleyip görelim.

Fofana Hassane maliyetsiz alındı

Biz kadro derinliği fazla olmayan bir ekibiz. Fofana Hassane'nin yetenekli olduğu bize bildirildiğinde altyapıda denedik, altyapı hocalarımızın olumlu raporu ile birlikte bizimle A takıma katılsın dedik. Kendisi henüz 18 yaşında ve maliyetsiz şekilde profesyonel sözleşme imzaladığımız bir oyuncu oldu."

Senin için hazırladığımız haberler