Dorukhan, Fenerbahçe derbisi öncesi attığı mesajı yeniden paylaştı

23.12.2020 - 00:25 | Son Güncellenme: 23.12.2020 - 00:25

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu belirtilen Beşiktaş'ın genç orta saha oyuncusu Dorukhan Toköz'den flaş bir sosyal medya hamlesi geldi. Detaylar haberimizde...

Dorukhan, Fenerbahçe derbisi öncesi attığı mesajı yeniden paylaştı

Beşiktaş ile yeni sözleşme görüşmeleri yapan ancak şu ana kadar olumlu bir sonuca ulaşmayan Dorukhan Toköz, Fenerbahçe derbisi öncesi attığı Instagram hesabından yaptığı "+3 haftaya da inşallah" paylaşımı sildi.

Yaz transfer döneminde adı Fenerbahçe ile anılan hatta bazı iddialara göre gelecek sezon için sarı lacivertlilerle söz kesen milli futbolcunun bu paylaşımını kaldırması sosyal medyada taraftarlar tarafından manidar bulundu.

 

Dorukhan Toköz'ün sözleşmesi 31 Mayıs 2021'de sona eriyor. Eskişehirspor'dan 850 bin lira yetiştirme bedeli ödenerek alınan Dorukhan Toköz, siyah beyazlı takımla birlikte milli takıma kadar yükseldi.

 

Yıllık 230 bin Euro alan Dorukhan Toköz'e eski başkan Fikret Orman, yıllık 1.8 milyon Euro'dan yeni bir mukavele sözü vermişti. Ancak Ahmet Nur Çebi yönetimi bu sözleşmeyi kabul etmesinin mümkün olmadığını bildirmişti. Geçen ocak ayında taraflar arasında bu konuda sıkıntı yaşanırken oyuncu, menajer değişikliğine gitti. Toköz, ünlü menajer Ahmet Bulut ile anlaştı.

 

48 maçta 3 gol, 4 asist

Siyah beyazlı takımın 2018-2019 sezonunda Eskişehirspor’dan bedelsiz kadrosuna kattığı Dorukhan Toköz, Beşiktaş forması ile siyah 48 maça çıktı.

24 yaşındaki oyuncu, bu karşılaşmalarda 3 gol attı, 4 asist yaptı.

İşte o paylaşım:

Dorukhan Toköz kaldırdığı paylaşımı yeniden sosyal medya hesabına geri yükledi. 

Senin için hazırladığımız haberler