Dorukhan Toköz için bir talip daha

11.02.2021 - 08:57 | Son Güncellenme: 11.02.2021 - 08:59

Son dakika transfer haberleri... Beşiktaş'ın yeni sözleşme konusunda bir türlü anlaşmaya varamadığı Dorukhan Toköz'de transfer gelişmesi yaşandı. Dorukhan Toköz için bir takım daha devreye girdi. İşte detaylar...

Dorukhan Toköz için bir talip daha

Beşiktaş'ta sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Dorukhan Toköz, siyah-beyazlılarla henüz yeni bir anlaşmaya varamamıştı.

"Menajerleri araya girdi"

Dorukhan ile Beşiktaş arasındaki anlaşmazlık, geçtiğimiz günlerde Ahmet Nur Çebi'nin de gündeminde yer almıştı. Çebi, "Dorukhan Toköz ile uzlaştık ve anlaştık. Menajerleri araya girdi ve yurt dışında top oynatma isteklerini ön plana çıkardılar. Dorukhan'ın önünde bizim teklifimiz duruyor, imza atmak isterse atar, atmazsa atmaz. Şartlarımızı kabul etmezse, yollarımız kesişmez." demişti.

Skorer'in haberine göre Dorukhan Toköz'ün menajerleri Avrupa'dan teklif getirmeye devam ediyor.

Son talip İtalya'dan

Son dönemde ise Avrupa kulüpleriyle de anılan Dorukhan Toköz'ün yeni talibi Vedat Muriç'in formasını giydiği Lazio oldu. İtalyanlar daha önce Eljif Elmas ve Vedat Muriç transferleriyle Türkiye pazarına açık olduklarını belli etmişti.

Sıcak bakıyor

Dorukhan'ın da İtalya'da oynamaya sıcak baktığı belirtildi. Lazio dışında Dorukhan'la Udinese ve Real Betis takımlarının da ilgilendiği ifade edildi.

Fenerbahçe iddiaları

Dorukhan Toköz'ün daha önceden Fenerbahçe'ye gideceği iddiaları basında sıkça yer almıştı. Çebi, yaptığı bir açıklamada bu iddialara değinerek şunları söylemişti: "Fenerbahçe'ye giderse bizi rahatsız eder ama çıkarıp 1 kuruş fazla vermem. Fenerbahçe, bizle görüşmedi. Dorukhan ve menajeri de yurt dışı olursa gitmek istediklerini söylediler. Hak verdim, bekledim ama bu ay sonuna kadar süre verdim. Olmazsa başka yere gider"

Senin için hazırladığımız haberler