Dorukhan Toköz: Yavaş yavaş kendimi buluyorum

29.10.2021 - 22:15 | Son Güncellenme: 29.10.2021 - 22:20

Trabzonspor haberleri... Süper Lig’de Çaykur Rizespor’u 2-1 yenen lider Trabzonspor’da 90 dakika oynayan Dorukhan Toköz açıklamalarda bulundu.

Dorukhan Toköz: Yavaş yavaş kendimi buluyorum

AJANSSPOR-HABER

Lider Trabzonspor yoluna firesiz devam ediyor. Bordo-mavililer, Süper Lig’de 11. haftanın açılış maçında Çaykur Rizespor’u 2-1 yendi. İlk 11 başladığı maçta 90 dakika süre alan Dorukhan Toköz yayıncı kuruluşa konuştu. 

Dorukhan'dan Rizespor'a tebrik

Bordo-mavili futbolcu, "Öncelikle ülkemizin Cumhuriyet Bayramımızı kutlarım. Maça gelecek olursak gayet zor geçti. İlk başta geriye düştük penaltı golüyle. Ama iyi mücadele ettik. Hocamızın istediği oyunu oynayabildiğimiz sürece gol atabileceğimizi biliyoruz. Rizespor'u gerçekten tebrik ederim. Çok iyi bir maç geçti iki takım arasında" dedi.

'Eski formumu yakalıyorum'

Milli orta saha oyuncusu kendi performansı hakkında, "Eski formumu yakalıyorum yavaş yavaş. Şanssız sakatlıklar geçirdik. Şimdi yavaş yavaş kendimi buluyorum. Eskisi gibi performansım daha iyi olacak" yorumunu yaptı. 

'Liderlik çok güzel'

Dorukhan son olarak "Liderlik çok güzel bir şey. Maçı da erken oynadık, iyi oldu bizim için. Diğer maçları da takip edeceğiz. 3 puan aldığımız için mutluyuz. İnşallah lider şekilde devam edeceğiz" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler