Dorukhan Toköz'den Beşiktaş'a sitem: "Bana yapılan bazı şeyler inanılmazdı"

10.10.2024 - 14:37 | Son Güncellenme: 10.10.2024 - 14:56

Süper Lig takımlarından Eyüpspor'da forma giyen Dorukhan Toköz, eski kulübü Beşiktaş'ta yaşadıkları hakkında flaş açıklamalar yaptı... İşte detaylar...

Dorukhan Toköz'den Beşiktaş'a sitem: "Bana yapılan bazı şeyler inanılmazdı"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Eyüpspor'da forma giyen Dorukhan Toköz, beIN Sports'ta gündeme dair açıklamalarda bulundu. Toköz, eski kulübü Beşiktaş hakkında da sert eleştiriler yaptı.

"Beşiktaş formasıyla sakatlık yaşadım"

Beşiktaş'ta kalmak istediğini ancak kendisine inanılmaz şeyler yapıldığını söyleyen Toköz, "O dönemler benim için çok özel dönemlerdi ve inanılmaz bir takım ortamı vardı. Ben de inanılmaz mutluydum. Zaten şampiyon olmuştuk. Ama benim sözleşmem bitiyordu. Aslında ben Beşiktaş'ta sakatlık yaşadım, o sakatlığı da Beşiktaş formasıyla yaşadım. Beşiktaş için yaşadım yani. Önde olduğumuz bir maçta ayağımı sokmamam gereken bir pozisyonda soktum belki de ama asla pişman değilim.

"Ben o dönemde Beşiktaş'ta kalmayı çok istemiştim"

Futbolda böyle şeyler oluyor. Ondan sonraki süreçte ne yazık ki bana gösterilen bazı hareketlerden dolayı ben aslında... Ben o dönemde Beşiktaş'ta kalmayı çok istemiştim. Hatta bunun konuları vardı, transferim olmadı sakatlandığım için ama ben çok kalmak istiyordum sözleşmemi uzatmak istiyordum. Ondan sonra bana bazı yapılan şeyler...

"Dünyanın en büyük paralarını verin ben burada kalamam"

Tabii ki onları burada söylemeyeceğim, 'Bana şu yapıldı, bu yapıldı' diye. Ama söylesem emin olun kimsenin inanamayacağı şeyler konuşulur. Yok artık, bu da yapılmamış diyecek şeyler yapıldı ben sakatlandıktan sonra. Ben de ondan sonra, bunları yaşadıktan sonra sadece onlara şunu söyledim: Ben bu kulüpten gideceğim bana bunları yaptığınız için gideceğim. İsterseniz bana şu saatten sonra şu kadar para verin veya para da benim için önemli değil, çünkü ben çok ucuz bir rakama sözleşme uzatmak istiyordum orada, ama dedim ki istiyorsanız bana bu kadar verin, dünyanın en büyük paralarını verin ben burada kalamam.

"Saygısızlık yapmak benim asla kabul edebileceğim bir şey değil"

Çünkü bana yaptığınız muamele ve bana davrandığınız şekilde hani bir insanı bu kadar değersizleştirmek, saygısızlık yapmak benim asla kabul edebileceğim bir şey değil. Ben severek ayrıldım çünkü çok seviyordum Beşiktaş'ı. Nereye gideceğimi de bilmiyordum, Avrupa'ya gitmek istiyordum , oradan teklifler vardı. O niyetle ayrılmıştım.

"Yaşadığım şeyler yüzünden ayrılmam gerekiyordu"

Çünkü beni o dönemde çok fazla üzdüler. Hiçbir zaman konuşmadım., gazetelerin yazdığı gibi paraları istemedim, hiçbir zaman Beşiktaş'tan talebim de olmadı. Ama o dönem yaşadıklarımdan sonra hiçbir açıklama yapmadım. Ama yaşadığım şeyler yüzünden ayrılmam gerekiyordu. O yüzden ayrıldım ve giderken de o yüzden o şarkıyı seçtim. Çünkü taraftarı çok severim, kulübü çok severim, camiayı severim. Başındaki insanlar değişebiliyor, zaten değiştiler ama benim o dönem yapmam gereken oydu.

"Trabzonspor'a gittim, şampiyonluk yaşadım"

Bana yapılan şeylere susup da sineye çekip de hayatıma devam edemezdim. Çünkü bana kalmak orada yakışmazdı. Ama başka bir seçeneğim olsa kesinlikle kalırdım. Ondan sonraki hikaye benim hayatımda inanılmaz, harika bir yeri oldu. Trabzonspor'a gittim, şampiyonluk yaşadım. İnanılmaz güzel günler yaşadım. Uzun dönem sonra şampiyon oldu. O yüzden hayırlısıymış demek ki. Tarihe geçtik, güzel şeyler yaşadım. Pişman mıyım, değilim. Ben böyle bir insanım, doğru bildiğim bir şey varsa bunu yaparım. Yaptım. Ondan sonra bir sakatlık daha oldu ve şimdi yeni yeni çok şükür iyiyiz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler