Dorukhan Toköz'den flaş paylaşım!

16.02.2021 - 11:12 | Son Güncellenme: 16.02.2021 - 12:12

Transfer haberleri... Galatasaray ve Fenerbahçe birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş'ta forma giyen Dorukhan Toköz gelecek sezon hangi takımda oynayacak? Futbolcunun transferiyle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Dorukhan Toköz hangi takıma transfer olacak, transferde sıcak gelişmeler ve son detaylar...

Dorukhan Toköz'den flaş paylaşım!

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş'ta forma giyen Dorukhan Toköz ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Dorukhan Toköz, Beşiktaş'tan ayrılıp hangi ezeli rakibine transfer olacak? Detaylar haberde...

Dorukhan, Candeias'ı durdurdu

Orta saha oyuncusu olmasına karşın Beşiktaş'ın son oynadığı ve 3-0 kazandığı Gençlerbirliği deplasmanında sol bekte oynayan Dorukhan Toköz, performansıyla tam not aldı. Dorukhan, 4 gol 2 asistlik performans sergileyen rakibi Candeias'ı sahada durdurdu.

Galatasaray'a transfer olacak iddiası

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Dorukhan Toköz'ün gelecek sezon Galatasaray'a transfer olacağı iddiaları gündeme geldi. Şampiy10'un iddiasına göre; Galatasaray, Gedson Fernandes ile yola devam etmeyecek. Sarı-kırmızılılar, Dorukhan Toköz ile 3+1 yıllık sözleşme yapacak ve futbolcu 1.5 milyon Euro kazanacak.

Fenerbahçe'nin de listesinde

Fenerbahçe'nin de takibinde yer alan Dorukhan Toköz'ün adı Real Betis, Udinese, Lazio gibi Avrupa takımlarıyla da anıldı. Beşiktaş görüşmeler yaptığı Dorukhan Toköz ile herhangi bir anlaşma sağlayamadı. Kulübün beklentisi ile futbolcunun talep ettiği para arasında farklar olduğu biliniyor.

Bu sezon kaç maçta oynadı?

Dorukhan Toköz bu sezon Beşiktaş'ta 22 maçta 1128 dakika süre aldı ve 2 asist yaptı. Geçen sezon ligde ve Avrupa Ligi'nde 9 maçta görev yapan futbolcu, uzun süreli sakatlık yaşadıktan sonra sahalar dönmüştü. Dorukhan Toköz, Eskişehirspor'dan ilk geldiği sezon olan 2018-19'da ise 25 maçta 3 gol 4 asistlik performans gösterdi.

Menajer değiştirmişti

Yıllık 230 bin Euro alan Dorukhan Toköz'e eski başkan Fikret Orman, yıllık 1.8 milyon Euro'dan yeni bir mukavele sözü vermişti. Ancak Ahmet Nur Çebi yönetimi bu sözleşmeyi kabul etmesinin mümkün olmadığını futbolcuya bildirmişti. Geçen ocak ayında taraflar arasında bu konuda sıkıntı yaşanırken oyuncu, menajer değişikliğine gitti. Toköz, ünlü menajer Ahmet Bulut ile anlaşmıştı.

Dorukhan'dan paylaşım

Dorukhan, deplasmanda 3-0 kazanılan Gençlerbirliği maçı sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Toköz "Sus ve siyah kalp" emojisi paylaşımı yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler