Dorukhan Toköz'den Transfer İtirafı: "3 Takımdan Teklif Gelmişti"

İsa Kethüda
12.07.2022 - 11:51 | Son Güncellenme: 12.07.2022 - 12:00

Trabzonspor haberleri... Süper Lig takımlarından Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Dorukhan Toköz'den transfer itirafı geldi. Toköz, "3 takımdan teklif gelmişti" dedi.

Dorukhan Toköz'den Transfer İtirafı: "3 Takımdan Teklif Gelmişti"

Geçtiğimiz sezon yurt dışından ve yurt içinden birçok teklif alan ancak tercihini Trabzonspor'dan yana kullanarak bordo-mavili takımla şampiyonluk sevinci yaşayan Dorukhan Toköz, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

"3 takımdan resmi teklif gelmişti"

TRT Spor'a konuşan yıldız oyuncu, "Serbest kaldığımda bana 3 takımdan resmi teklif gelmişti. Teklifler zaten benim önümdeydi. Menajerim Ahmet abi bana yönlendirdi hepsini. Hatta bana demişti ki, "Bir ay konuşmayalım, bir ay sonra sana elimde ben bütün netliklerle gelecem" dedi. Geldi zaten bana aynı şekilde.

"Amacım Avrupa'ya gitmekti"

Türkiye'den de isteyen takımlar vardı. Amacım Avrupa'ya gitmekti, oraya gitmeyi çok istiyordum. Ailem ve menajerimle konuşunca Türkiye'de kalmaya karar verdim.  Hocamızın yeri bende çok ayrıdır. Ben sakatlığımı da onunla yaşadım onunla da çok güzel günler geçirdim, çok sevip saydığım bir insan. 

"Abdullah Avcı'nın yeri bende çok ayrı"

Bana kalırsa çok büyük bir hoca. Bende çok ayrı yeri. Hocam beni aradığında konuştuk, güzel bir konuşma geçti. Abdullah Avcı "Gel bu sene şampiyon olacağız" dedi, ben de mutlulukla geldim" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler