Trabzonspor'un yıldızı Dorukhan Toköz'e Atletico Madrid talip oldu

29.05.2022 - 13:08 | Son Güncellenme: 29.05.2022 - 13:19

Sezonu şampiyon tamamlayan Trabzonspor'da farklı pozisyonlarda gösterdiği başarılı performansla kritik bir görev üstlenen Dorukhan Toköz'e Avrupa devi talip oldu.

Trabzonspor'un yıldızı Dorukhan Toköz'e Atletico Madrid talip oldu

Sezon başında Beşiktaş'tan Trabzonspor'a bedelsiz olarak katılan Dorukhan Toköz kazanılan şampiyonlukta önemli pay sahibi oldu. Farklı mevkilerde oynayabilme özelliğiyle Abdullah Avcı'nın jokeri olan 26 yaşındaki yıldıza Avrupa'dan talip çıktı. 

Atletico Madrid'in gündeminde

Akşam'ın besoccer.com'a dayandırdığı habere göre; Dorukhan Toköz'ün La Liga devi Atletico Madrid'in transfer gündeminde yer aldığı belirtildi. 

Trabzonspor 10 milyondan aşağı bırakmayacak

 

Atletico Madrid'in önümüzdeki haftalarda milli futbolcu için Trabzonspor'a resmi teklifini ileteceği ileri sürülürken, bordo mavili kulübün 10 milyon Euro'nun altındaki teklifi dikkata almayacağı ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Kartal'dan Trabzonspor ile sözleşmesi biten yıldıza kanca
Habere Git

Dorukhan yönetim izin verirse gidecek

Kulübüyle 2024'e kadar mukavelesi bulunan 26 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş'tan sonra Avrupa'ya gideceği iddia edilmişti. Fakat kararını Trabzonspor'dan yana kullanmıştı. Milli oyuncunun da yönetimin izin vermesi halinde Atletico Madrid forması giymeye sıcak baktığı iddia edildi.

Dorukhan Toköz'ün performansı

 

Güncel piyasa değeri 5,5 milyon Euro olan Dorukhan Toköz bu sezon bordo mavili formayla 32 maçta sahaya çıkarken, 2 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Dorukhan 12 kez de milli formayı terletirken 1 gol ve 2 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler