Dorukhan’ın alternatifi Almanya'dan! İşte Beşiktaş'ın ilgilendiği gurbetçi…

25.02.2021 - 12:32 | Son Güncellenme: 25.02.2021 - 12:41

Son dakika haberleri... Beşiktaş henüz anlaşma sağlayamadığı Dorukhan Toköz’ün ayrılması halinde yerini dolduracak isimleri masaya yatırdı. Listenin başında Köln’ün gurbetçi yıldızı var. İşte detaylar…

Dorukhan’ın alternatifi Almanya'dan! İşte Beşiktaş'ın ilgilendiği gurbetçi…

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş’ta  Dorukhan Toköz’ün sözleşme yenilememesi orta sahaya transferi gündeme getirdi. Siyah-beyazlı kulüple sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 24 yaşındaki ön libero yönetimin son olarak yaptığı 750 bin Euro’dan 2+1 yıllık anlaşma teklifini de reddetti. Kara Kartal da genç yıldızının ayrılması durumunda yapacağı takviye için rotasını Avrupa’ya çevirdi.

Almanya U21 Milli Takımı oyuncusu

Fanatik gazetesinin haberine göre, siyah-beyazlıların listesinde Almanya Bundesliga ekibi Köln’ün yetenekli futbolcusu Salih Özcan var. Kulübü ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Almanya U21 Milli Takımı oyuncusunun menajeriyle temas kuruldu. Beşiktaş 23 yaşındaki futbolcuyu sezon sonunda renklerine bağlamak istiyor. 

Orta sahada tam bir joker

Orta alanda hem ön liberoda, hem merkezde hem de 10 numara bölgesinde forma giyebilen genç yıldız, Almanya’da yetişen Türk futbolcular arasında son dönemin en dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Salih bu sezon Köln formasıyla 23 maça çıkarken, 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Çebi, Dorukhan'a rest çekmişti

Takımda kalma ihtimali her geçen gün azalan Dorukhan Toköz’le ilgili Ajansspor’a konuşan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Dorukhan, menajerine (Ahmet Bulut) güveniyor. Menajeri, onu yurt dışına götüreceğini söylüyor. Benim kendisine önerdiğim teklif orada duruyor. Gelip imzalarsa ne ala, imzalamazsa da yolu açık olsun. İstediği parayı başkaları veriyorsa, gitsin alsın” ifadelerini kullanarak genç oyuncuya taviz vermeyeceğini vurgulamıştı.

AHMET NUR ÇEBİ'DEN AJANSSPOR'A DORUKHAN AÇIKLAMASI

 

 

Senin için hazırladığımız haberler