Dorukhan’ın yeni takımı belli oldu! Rotası İspanya…

25.02.2021 - 13:31 | Son Güncellenme: 25.02.2021 - 13:41

Beşiktaş haberleri… Beşiktaş’ın 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Dorukhan Toköz’ün hangi takıma transfer olacağı merak edilirken, konu ile ilgili İspanyol basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. Peki, Dorukhan Toköz hangi takıma transfer olacak? Detaylar haberimizde…

Dorukhan’ın yeni takımı belli oldu! Rotası İspanya…

AJANSSPOR- DIŞ HABER

Geçtiğimiz gün Ajansspor’a açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Dorukhan Toköz bilmecesine ilişkin kulübün son kararını aktarmıştı. Genç futbolcunun yurt dışına gitme fikri olduğunu ileri süren Çebi, oyuncuya yeni kontrat önerdiklerini, imzalayıp imzalamamasının tamamen kendisine kaldığını söylemişti.

İspanya basını, Dorukhan bilmecesine ilişkin farklı bir bakış açısı getirdi. İddiaya göre, Dorukhan sezon sonunda La Liga yolcusu.

AS Gazetesi’nin haberine göre La Liga ekiplerinden Real Betis, oyuncu ile ön sözleşme imzalamak için şimdiden düğmeye bastı. Dorukhan’ın menajeri Ahmet Bulut ile temas kuran Endülüs ekibi, Dorukhan için seneliğine 1,5 milyon Euro önerdi.

FIFA kuralları gereğince, yeni bir sözleşme imzalamayan ve mevcut sözleşmesinde son 6 ayın içerisine giren futbolcuların başka kulüpler ile görüşmesi ve ön sözleşme imzalaması hukuka aykırı değil.

Senin için hazırladığımız haberler