Döşemealtı Belediyesi Koşusu'nu Anadolu Zamanı Kazandı

İsa Kethüda
25.02.2023 - 12:32 | Son Güncellenme: 25.02.2023 - 12:34

Türkiye Jokey Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre Döşemealtı Belediyesi Koşusu'nu Tuğban İzzet Aksoy'un sahibi ve yetiştiricisi olduğu Anadolu Zamanı kazandı.

Döşemealtı Belediyesi Koşusu'nu Anadolu Zamanı Kazandı

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Jokey Kulübü'nden (TJK) yapılan açıklamaya göre, Döşemealtı Belediyesi Koşusu'nu Tuğban İzzet Aksoy'un sahibi ve yetiştiricisi olduğu Anadolu Zamanı kazanmayı başardı.

TJK'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"3 yaşlı safkan ingiliz taylarına mahsus olarak düzenlenen mücadele, 1700 metre mesafe üzerinden sentetik pistte yapıldı.

Anadolu Zamanı'nın 4'üncü birinciliği

2023 yılı Döşemealtı Belediyesi Koşusu'nu jokeyi Halis Karataş ile start alan, Tuğban İzzet Aksoy'un sahibi ve yetiştiricisi olduğu Anadolu Zamanı (Kaneko - Zaeemah / Shamardal) kazandı. Bayram Gül'ün antrene ettiği doru tay bu galibiyetiyle yarış hayatındaki 4'üncü birinciliğini kazanmış oldu.

Lady North 2. oldu

13 safkanın katıldığı koşuda Lady North (Torok - Tralles Girl / Unaccounted For) ikinci olurken, Steel Queen (Scarface - Lady Akarca / Bosporus) üçüncü, Getto (Lion Heart - Best Of Angel / Giacomo) dördüncü ve Yeğenim Ela (Paco Boy - Palm Beach Story / Fusaichi Pegasus) da beşinci oldu.

Yarışın galibi Anadolu Zamanı için bitiriş derecesi 1.43.09 olurken, farklar ise 1/2 Boy - 5 Boy - 2 Boy - 1/2 Boy şeklinde sonuçlandı."

Senin için hazırladığımız haberler