Douglas Costa iddialara sert tepki gösterdi!

15.08.2020 - 22:15 | Son Güncellenme: 15.08.2020 - 22:15

Türkiye'de tatilde olan Juventus'un yıldızı Douglas Costa, Twitter'da kendisiyle ilgili yapılan parodi habere sert bir cevap verdi.

Skor'un derlediği habere göre; Sevgilisiyle birlikte Kapadokya’ya tatile giden Juventus’un Brezilyalı oyuncusu Douglas Costa, kendisiyle ilgili Twitter’da gördüğü sahte habere sert tepki gösterdi.

Twitter’daki bir parodi spor hesabı Costa’nın fotoğrafıyla birlikte, “Tatilini Kapadokya'da geçiren Juventus'un yıldızı Douglas Costa: Türkiye gerçekten fantastik bir ülke. Uçan balon binmek ise harika bir his. Türk vatandaşları bu yönden çok şanslı çünkü balonlara bile 200 Dolar gibi komik bir fiyata binebiliyorsunuz. Türkiye'ye bayıldım.” yazarak bir paylaşımda bulundu.

Bu tweeti gören dünyaca ünlü yıldız oyuncu paylaşıma cevap atarak, “Benimle dalga mı geçiyorsunuz? Bu b***** bir şaka olmalı. Sahte haberlerinizle iyi şanslar. Balona asla binmedim. Binmeyi isterdim ama zaten Ekim ayına kadar yasak” yorumunu yaptı.

29 yaşındaki Douglas Costa, 2017 senesinden beri Juventus formasını terletiyor. Kariyerinde Shahtar Donetsk ve Bayern Münih gibi takımlarda da forma giyen Brezilyalı kanat oyuncusu 29 maça çıktığı 2019/2020 sezonunda 3 gol ve 7 asiste imza atmıştı.

 

Senin için hazırladığımız haberler