Doukara'nın Antalyaspor tribününe neden çıktığı belli oldu

Feride Kara
21.03.2022 - 23:31 | Son Güncellenme: 22.03.2022 - 00:17

Giresunsporlu Souleymane Doukara 4-1'lik Antalyaspor mağlubiyetinden sonra Antalyasporlu taraftarlarla kutlama yapmıştı. Ancak olayın sebebi farklı çıktı

Doukara'nın Antalyaspor tribününe neden çıktığı belli oldu

AJANSSPOR HABER

Giresunspor’un deplasmanda Antalyaspor’a 4-1 yenildiği maçtan sonra Giresunsporlu futbolcu Souleymane Doukara'nın, kırmızı-beyazlı taraftarlara üçlü çektirmesi tepkiye yol açmıştı. Ancak olayın sebebinin bambaşka bir durum olduğu ortaya çıktı. 
 

Down Sendromlu bir taraftarın yanına gelmiş

Kerim Baştan ve Ali Emre Sarı'nın verdiği bilgiye göre olay şu şekilde gelişti. "Souleymane Doukara dünkü maçta kale arkasına gelmeden önce Isınırken kale arkasında oturan Down Sendromlu kardeşimi görmüş olup maçtan sonra geleceğim işareti yapıp maçtan sonrada bizim yanımıza Down Sendromlu kardeşimin yanına gelmiştir." denildi. Doukara sanıldığı gibi Antalyasporlu taraftarlarla galibiyeti kutlamadı. Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü sebebiyle Down Sendromlu bir taraftarın yanına geldi.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor, Giresunspor'a darbeyi vurdu, rekoru egale etti
Habere Git

Giresunspor savunmasını istedi

"Deplasmanda oynadığımız Fraport TAV Antalyaspor maçı sonrasında Fraport TAV Antalyaspor taraftarları tarafından tribüne çağırılan ve rakip takım taraftarıyla galibiyet sevinci yaşayan profesyonel futbolcumuz Souleymane Doukara ilgili olarak yönetim kurulumuz futbolcunun savunmasını istemiştir. Savunmanın ardından yönetim kurulumuzun alacak olduğu karar kamuoyu ile tekrar paylaşılacaktır." 

Senin için hazırladığımız haberler