Trabzonspor'da Denis Draguş ve Serdar Saatçı'dan Hatayspor maçı sonrası açıklama

05.10.2024 - 21:36 | Son Güncellenme: 05.10.2024 - 21:40

Süper Lig'de Hatayspor ile Trabzonspor 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Trabzonsporlu futbolcular Denis Draguş ve Serdar Saatçı açıklama yaptı. Detaylar.

Trabzonspor'da Denis Draguş ve Serdar Saatçı'dan Hatayspor maçı sonrası açıklama

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 8'inci haftasında Hatayspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Mersin Stadyumu'nda oynanan mücadele 1-1 berabere bitti. Maçın ardından Trabzonsporlu futbolcular Denis Draguş ve Serdar Saatçı açıklamalarda bulundu.

Draguş: "Daha iyi olmamız gerekiyor"

Denis Draguş, "Kazanamadığımız için mutlu değiliz. Kazanmak istediğimiz bir maçtı. Maça iyi de başladık aslında ama rakibimiz bulduğu ilk fırsatı değerlendirdi. Bu da tabii ki rakibimize özgüven kazandırdı. Bizim de bulduğumuz birçok gol fırsatımız oldu belki son detay eksikti, son şut, son pas eksikti bugün. Daha iyi olmamız gerekiyor. Arka arkaya maçlar kazanmamız gerekiyor. Daha iyi olmamız gerektiğini biliyoruz. Bugün oynadığımız maçı analiz edeceğiz" dedi.

Saatçı: "Keşke milli ara öncesi galip gelebilseydik"

Maçın 85'inci dakikasında oyundan çıkarak yerini Ali Şahin Yılmaz'a bırakan Serdar Saatçı ise "Çok ciddi bir şeyim yok. Sadece kramp girdi. Lig uzun maraton. Bu yüzden sakatlananlar oluyor. Herkesin hazır olması gerekiyor. Keşke milli ara öncesi galip gelebilseydik. Bugün çekişmeli bir maç vardı. İnşallah önümüzdeki maçlarda yenip Trabzonspor'u temsil etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler