Drake'in son kurbanı PSG oldu! Büyük lanet...

15.04.2019 - 12:21 | Son Güncellenme: 15.04.2019 - 12:27

Drake'in son kurbanı PSG oldu! Büyük lanet...

Ünlü şarkıcı Drake'in bir araya geldiği futbol dünyasının yıldızları ve onların forma giydikleri takımlar, büyük şanssızlıklar yaşamaya devam ediyor. Son örnek PSG. 

Sporun birçok dalını yakından takip eden Drake, son yıllarda lanetiyle ön plana çıkıyor. Yabancıların "Drake curse" dedikleri lanet yüzünden birçok sporcu ve takım beklenmedik sonuçlar alıyor. 

Avrupa turuna çıkan Kanadalı şarkıcı, Arsenal'in Gabonlu yıldızı Aubameyang'la bir araya gelmiş ve golcü oyuncunun bu pozu sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Ardından Arsenal'in Everton karşısında kritik mağlubiyeti geldi.

Yine Manchester City'nin golcüsü Agüero, imzalı formasını Drake'e hediye ettiği videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Ardından Arjantinli oyuncu, Tottenham karşısında penaltı kaçırdı ve takımı 1-0 kaybetti.

Son kurban ise PSG oldu. Fransız ekibinin sol beki Kurzawa, Drake'le pozunu paylaştı ve PSG bir puan alsa şampiyonluğunu ilan edeceği maçta Lille'e 5-1 kaybetti.

Bundan 6-7 yıl önce ise Aaron Ramsey'in lanetinden bahsediliyordu. Galli orta sahanın gol attığı maçlardan sonra dünyaca ünlü birileri hayatını kaybediyordu.

AJANSSPOR

Pogba, Manchester Arena'da Drake ile bir araya gelen bir diğer isimdi. Bundan tam 5 gün sonra Manchester United, FA Cup'ta Wolverhampton'a elendi.

Senin için hazırladığımız haberler