Dries Mertens, soyunma odasında Ali Palabıyık'a tepki gösterdi

Ali Bozkurt
25.10.2022 - 08:20 | Son Güncellenme: 25.10.2022 - 08:30

Süper Lig'in 11. haftasında oynanan Galatasaray, Alanyaspor maçının hakemi Ali Palabıyık'a Dries Mertenes, soyunma odasında isyan etti. İşte detaylar...

Dries Mertens, soyunma odasında Ali Palabıyık'a tepki gösterdi

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da Sacha Boey ve Abdulkerim Bardakçı'nın kırmızı kart gördüğü Alanyaspor maçının yankıları devam ediyor. Karşılaşma sona erdikten sonra Dries Mertens'in soyunma odasında takım arkadaşlarına İtalyan hakemleri örnek göstererek Ali Palabıyık'a isyan ettiği iddia edildi. Detaylar...

''Sorunun hakemler olduğunu düşünüyorum''

Cimbom'un Belçikalı yıldızı Dries Mertens, Alanyaspor maçı sona erdikten sonra Ali Palabıyık hakkında tepkilerini sürdürdü. Sabah'ta yer alan habere göre, Mertens'in "İtalya Ligi'nde 1 sezonda 9-10 kırmızı kart çıkıyor.  Ama burada 50-60 kırmızı kart çıkıyor. Ben sorunun hakemler olduğunu düşünüyorum" dediği öne sürüldü.

İlk gol sevincini yaşadı

Galatasaray'a sezon başında transfer olan Dries Mertens, Alanyaspor karşısında ilk gol sevincini yaşadı. Karşılaşmada attığı ilk gol ofsaytta olan Icardi'ye çarptığı gerekçesiyle iptal edilirken 5 dakika sonra Icardi'nin verdiği şık pasla ağları sarsan Mertens, Sarı-Kırmızılı formayla ilk kez gol atma başarısı elde etti.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın genç yıldızına La Liga kancası!
Habere Git

2 kırmızı çıktı

Cimbom, ilk 24 dakikada 4 gol buldu fakat Icardi ve Mertens'in attığı goller ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Karşılaşmanın 31. dakikasında Sacha Boey kırmızı kartla oyun dışında kalırken 90+4'te ise savunma oyuncusu Abdulkerim Bardakçı, oyun dışında kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler