Galatasaray'da Dries Mertens'e Osimhen şoku!

09.09.2024 - 09:12 | Son Güncellenme: 09.09.2024 - 09:16

Galatasaray'da Victor Osimhen'in transferinin ardından teknik direktör Okan Buruk'un yeni bir format ile takımını sahaya sürmesi bekleniyor. Yıldız futbolcunun gelişiyle kadrodan kesilecek isim de belli oldu. İşte detaylar...

Galatasaray'da Dries Mertens'e Osimhen şoku!

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın Napoli'den dünyaca ünlü golcü Victor Osimhen'i kadrosuna katmasının ardından teknik direktör Okan Buruk'un hem Nijeryalı golcüyü hem de Mauro Icardi'yi birlikte oynatabilmek için çift forvetli formasyona dönmesi bekleniyor.

Kesik yiyecek oyuncu belli oldu

Sarı kırmızılılarda çift forvetli sisteme geçilmesi halinde ilk 11'den kesik yiyecek futbolcunun da belli olduğu ileri sürüldü.

Mertens kulübeye gelecek

Türkiyle Gazetesi'nin haberine göre, Osimhen'in gelişiyle ilk 11'de kesik yiyecek olan isim Nijeryalı yıldızın Napoli'den takım arkadaşı olan Dries Mertens olacak.

Hamle oyuncusu olacak

Oyun sisteminin değişeceği sarı-kırmızılı takımda Mertens, artık hamle oyuncusu olacak. Osimhen transferinin ardından Okan Buruk, Mauro Icardi'nin sakatlıktan kurtulmasıyla birlikte 3-5-2 dizilişine dönecek. Bu sistemde 10 numara pozisyonuna ihtiyaç olmayacak ve böylece Mertens yedek kalacak.

Senin için hazırladığımız haberler