"Dudu için üç büyüklerden iki takım devrede"

05.09.2017 - 16:16 | Son Güncellenme: 05.09.2017 - 16:16

"Dudu için üç büyüklerden iki takım devrede"

"Dudu transferi için Fenerbahçe yönetimi ile ilgili görüştük ve oyuncunun haklarının bizde olduğu yönündeki belgeleri gönderdik. Bir sürü menajerin bu oyuncu için görüştüğünü söylediler. Dudu ile ilgilenen başka takımlarda var."

"Dudu'yu isteyen Türkiye’den başka bir takım daha var"

"Oyuncu Türkiye’ye gelmek istiyor. Şuan bonservisi sorunlu. Özel bir madde var ve 14 milyon Euro fesih bedeli bulunuyor. Fenerbahçe o rakamın üzerine çıkarsa sonuçlanabilir. Oyuncu sadece Fenerbahçe'ye değil genel olarak Türkiye’ye gelmek istiyor. Türkiye şartlarına uyumlu, üç yıllık kontrat istiyor. Türkiye’den başka bir takım daha var. İstanbul’da yer alan büyük takımlardan biri."

"Fonların devreye girme durumu var"

"Oyuncunun bütün hakları Palmeiras takımında. En uygun şeklinde nasıl transferi yapabiliriz bunu için uğraşıyoruz. Üç büyüklerden iki takım var. Tüm hakları ile gelmek istiyor oyuncu. Tüm şartları zorluyoruz. Fonların devreye girme durumu var. FIFA kuralları olduğu için fonlarla ortak alınma durumu var."

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ)

Dudu'nun menajeri Mesrun İzzet, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında transfer hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar: 

Senin için hazırladığımız haberler