Antalyaspor'dan Duhan Aksu’ya Transfer Kancası

Orhan Gülek
16.06.2023 - 23:25 | Son Güncellenme: 16.06.2023 - 23:30

Transfer haberleri... Antalyaspor, İstanbulspor ile sözleşmesini tamamlayan Duhan Aksu’yu gündemine aldı. Başarılı sol bek, Antalya'da oynamaya sıcak bakıyor.

Antalyaspor'dan Duhan Aksu’ya Transfer Kancası

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Kadrosunda büyük çaplı bir değişikliğe gitmeyi planlayan Antalyaspor’un transfer görüşmelerine tüm hızıyla devam ederken, savunmanın solu için düşündüğü adaylardan birisi belli oldu. 

Duhan Aksu, transfer radarında

Başakşehir’den kiralık olarak forma giyen Cemali Sertel’in anlaşmasını tamamlanmasıyla birlikte kadrosunda savunmanın solu için sadece Güray Vural kalan Akdeniz ekibi, İstanbulspor ile sözleşmesini tamamlayan ve bonservisini eline alan Duhan Aksu’yu renklerine bağlamak istiyor. 

Antalya'ya sıcak bakıyor

Menajeri aracılığıyla ilk temasın kurulduğu Duhan Aksu’nun da Antalyaspor formasını giymeye sıcak baktığı öğrenildi. Özellikle Antalya şehrinin kararında etkili olacağı belirtilen başarılı sol bek oyuncusuna Süper Lig'den başka taliplerin de olduğu, ancak Antalyaspor’un öne çıktığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor'da ayrılık kapıda! Ülkesine dönmek istiyor...
Habere Git

Fenerbahçe'nin altyapısından yetişti

Futbol hayatına 2012 yılında Fenerbahçe altyapısında başlayan Duhan Aksu, 2017 yılında Sarı-Lacivertlilerle yollarını ayırdı. 2017-2018 sezonunda transfer olduğu İstanbulspor ile 6 yılı geride bırakan başarılı futbolcu, Antalyaspor’a transfer olması halinde bonservis bedeli ödenmeyecek. 

Süper Lig'de 28 maça çıktı

Kariyerinde ilk kez geçtiğimiz sezon Süper Lig’de forma giyen Duhan Aksu, 28 kez sahaya çıktı. 2022-2023 sezonunda Türkiye Kupası’nda da 2 kez boy gösteren Duhan Aksu, toplamda 2 bin 268 dakika sahada kalırken, skor katkısı sağlayamadı.

Senin için hazırladığımız haberler