Son dakika! Çaykur Rizespor, Yasin Pehlivan ile yollarını ayırdı

06.01.2022 - 13:22 | Son Güncellenme: 06.01.2022 - 13:31

Süper Lig'de düşme hattında yer alan Çaykur Rizespor'da bir ayrılık yaşandı. Yeşil mavililer, Yasin Pehlivan'ın sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti.

Son dakika! Çaykur Rizespor, Yasin Pehlivan ile yollarını ayırdı

Çaykur Rizespor ara transfer döneminde 33 yaşındaki tecrübeli ön libero Yasin Pehlivan ile yollarını ayırdı.

Resmi açıklama yapıldı

Yeşil-mavili kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “Profesyonel oyuncumuz Yasin Pehlivan ile sözleşme karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yasin Pehlivan'a kulübümüze verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerinde kendisine başarılar dileriz” denildi.

Dün doğum günü kutlanmıştı, bugün gönderildi

Çaykur Rizespor Kulübü, dün 5 Ocak doğumlu olan Avusturya doğumlu futbolcunun doğum gününü resmi sosyal medya hesabından  "Nice Senelere Yasin Pehlivan Bugün doğum günü olan futbolcumuz Yasin Pehlivan'ın yeni yaşını kutlarız." ifadeleriyle kutlamıştı. Bugün yapılan açıklama ise tecrübeli oyuncu ile yolların ayrıldığı duyuruldu.

İlgini Çekebilir
Rizespor'a sürpriz stoper... Teklif yapıldı!
Habere Git

31 maç oynadı

Geçtiğimiz sezonun başında bedelsiz olarak Karadeniz ekibinin kadrosuna katılan Yasin, yeşil beyazlı formayla 31 maçta sahaya çıktı ve 1 gol kaydetti.

33 yaşındaki Avustria Wien altyapısında futbola başlarken, kariyerinde  Gaziantepspor, Bursaspor, Kayseri Erciyesspor, RB Sazlburg, Spartak Trnava ve Gençlerbirliği formaları giydi. 

Senin için hazırladığımız haberler