Karşıyaka, bir günlük transferle yollarını ayırdı! İşte sebebi

Cem Ergün
25.07.2024 - 17:34 | Son Güncellenme: 25.07.2024 - 17:44

TFF 3. Lig ekiplerinden Karşıyaka Spor Kulübü, dün kadrosuna kattığını duyurduğu Gençer Cansev ile bugün yollarını ayırdığını açıkladı. İşte sebebi...

Karşıyaka, bir günlük transferle yollarını ayırdı! İşte sebebi

AJANSSPOR - HABER

TFF 3. Lig ekiplerinden Karşıyaka, dün yaptığı resmi açıklamayla, son olarak 24 Erzincanspor'da forma giyen Gençer Cansev'i transfer ettiğini duyurdu.

İzmir temsilcisi, bugün yaptığı açıklamayla ise 35 yaşındaki futbolcu ile karşılıklı anlaşarak transferi iptal ettiklerini kamuoyuyla paylaştı.

Transferin iptal olma sebebi

Gençer Cansev, 2015-16 sezonunda İzmir'in bir diğer ekibi Göztepe formasını giydiği dönemde Karşıyaka'ya rakip oldu. Cansev, Göztepe'nin 2-0'lık galibiyetiyle sona eren maçın ardından Sarı-Kırmızılıların bayrağını sahada gezdirdi ve orta sahaya dikti.

Bu yaşanan olayı unutmayan Karşıyaka taraftarları, transferin resmi olarak açıklanmasının ardından yönetime ve oyuncuya tepki gösterdi. Gelen tepkiler sonucunda Karşıyaka yönetimi bu transferin iptal edildiğini açıkladı.

Karşıyaka'nın paylaşımı

Karşıyaka, transferin iptal edildiğini şu sözlerle duyurdu:

"Kulübümüz ve profesyonel futbolcu Gençer Cansev arasında 24.07.2024 tarihinde varılan anlaşma, taraftarımızın hassasiyeti ve oyuncunun kendi talebi nedeniyle karşılıklı olarak iptal edilmiştir."

Senin için hazırladığımız haberler