Dünkü kavganın perde arkasına AJANSSPOR ulaştı!

12.03.2020 - 11:31 | Son Güncellenme: 12.03.2020 - 11:50

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ile Eşref Hamamcıoğlu arasındaki gerginlikle ilgili tüm detaylara ve perde arkasına Ajansspor ulaştı. Pekiyi, kim doğru söylüyor? Tutanaklarda neler yazıyor? Tüm detaylar...

Dünkü kavganın perde arkasına AJANSSPOR ulaştı!

Galatasaray’ın mart ayı olağan divan toplantısına başkan Mustafa Cengiz ile divan başkanı Eşref Hamamcıoğlu’nun tartışması damga vurdu. Tartışma neden çıktı? Cengiz ve Hamamcıoğlu neler söyledi? Tutanaklarda neler yazıyor? Ayrıntılar haberimizde...

BURHAN CAN TERZİ

Mustafa Cengiz, “Biliyorsunuz divanla uzun bir süreç yaşadık” sözü üzerine Hamamcıoğlu “Sayın başkan benimle nasıl uzun bir süreç yaşadınız” sorusunu sordu.

Mustafa Cengiz ile Eşref Hamamcıoğlu arasındaki diyalog

Mustafa Cengiz “Hayır hayır olağanüstü divandaki kahvaltı süreci” dedi. Bunun üzerine divan başkanı da “Bizim süreç hiç başlamadı sorunlar o yüzden başladı” cevabını verdi.

Cengiz ise “Ben hatırlatmak babında söyledim” sözüne Hamamcıoğlu “Ben de doğrusunu hatırlatmak istedim” yorumunu yaptı. Peki bu konu neydi, kim doğru söylüyordu. İşte tüm detaylara ve belgelere Ajansspor ulaştı.

İkilinin tartışma konusu 23 Eylül 2019 tarihinde gerçekleşen olağanüstü divanda alınan Eşref Hamamcıoğlu, Mustafa Cengiz ve Dursun Özbek arasında yapılması kararlaştırılan toplantı yapma kararıydı.

23 Eylül 2019 tarihinde basına kapalı olarak gerçekleşen Galatasaray Olağanüstü DivanToplantısı tutanaklarına Ajansspor ulaştı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in o toplantıda eski başkan Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu ile bir toplantı gerçekleştirmeyi kabul ettiği açıkça görülürken, “Çok güzel olur” yorumunu yapıyor. Fakat; sonrasında başkan Mustafa Cengiz bu kararından vazgeçip, “Galatasaray’a haciz getiren bir kişi eski başkan da olsa kenetlenme durumum olamaz” demiş ve toplantıya katılmamıştı.

“Sanki biz Florya’da kalalım diyormuşuz”

Öte yandan o toplantıda Florya-Kemerburgaz konusunda ise çarpıcı ifadeleri dikkat çekiyor. Geçtiğimiz aylarda Galatasaray yönetimi Florya arazisinin tapusunu tekrar maddi bedel ödeyerek geri alırken, eylül ayındaki toplantıda ise Cengiz bazı ifadeler kullanmış.

“Katılıyorum. 158 milyon şu anda tahmini bedel. Sanırım insanların kafasında bir fikrisabit olmuş, sanki biz Florya’da kalalım, Kemerburgaz’a gitmeyelim diyormuşuz gibi bir algı ve tercih yapılıyor. Böyle bir şey yok arkadaşlar. Yani biz Kemerburgaz için tabiri caizse, cephede çarpışan askerler gibi çarpışıyoruz. Biz bunu çok dile getirmedik.“ (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler