Mesut Özil'in Fenerbahçe'de kadro dışı kalmasına dünya basını ne yazdı?

Feride Kara
24.03.2022 - 18:02 | Son Güncellenme: 24.03.2022 - 18:25

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü futbolcusu Mesut Özil Ozan Tufan ile kadro dışı bırakıldı. Özil'in kadro dışı kalmasını dünya basınında kendine yer buldu.

Mesut Özil'in Fenerbahçe'de kadro dışı kalmasına dünya basını ne yazdı?

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada Arsenal’den transfer edilen ve bir süredir forma şansı bulamayan takım kaptanlarından Mesut Özil ve Watford’dan devre arasında geri dönen Ozan Tufan’ın, süresiz kadro dışı bırakıldığı açıklandı.

Dünya basınında Mesut Özil

Real Madrid ve Arsenal kariyeri ile dünya çapında bir oyuncuya dönüşen Mesut Özil'in kadro dışı kalmasının ardından dünya basını da konuyu ele aldı. İspanyol gazetesi As Mesut Özil'in kadro dışı bırakılmasını "Yeniden" şeklinde duyururken "Fenerbahçe yönetimi, teknik direktör ekibiyle birlikte eski Real Madrid oyuncusu Mesut Özil'in A takımla antrenman yapmayacağını açıkladı." ifadeleri kullandı.

 Arsenal'daki gibi takımdan ihraç edildi

The Sun gazetesi, Mesut Özil'in kadro dışı kalmasını "Baltalandı" olarak verdi. Gazete, "Mesut Özil bilinmeyen bir nedenden dolayı kadro dışı bırakıldı. L'equipe, Fenerbahçe'ye geldikten 1 yıl sonra kadro dışı bırakılan Mesut Özil için, "Yeniden, Arsenal'daki gibi takımdan ihraç edildi" ifadelerini kullandı. The Athletic, "Özil geçen sezon Fenerbahçe'nin ligi 3. sırada bitirmesine yardımcı olmuştu." ifadelerini kullandı. 
 

Maç kondisyonu yok

İngilizlerin ünlü gazetesi Mirror'ın haberinde, "Mikel Arteta'nın kadroya almamasından sonra Mesut Özil Fenerbahçe'ye katıldı. Maç kondisyonu olmadığı ligde görüldü ve Fenerbahçe'de 10 maçta 1 asist yaptı." ifadeleri yer aldı. 

Senin için hazırladığımız haberler