Dünya bu anları konuşuyor! Amerika'ya damga vuran ''Türk yürüyüşü''
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
A Milli Futbol Takımı'nın 2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu'nda Paraguay ile oynadığı maç öncesi binlerce ay-yıldızlı taraftarın San Francisco'da gerçekleştirdiği coşkulu yürüyüş büyük ilgi gördü. Dünya basını, bu anları manşetlerine taşıdı.

Son 5 Haber

Sergen Yalçın'dan hodri meydan: "Dediğimin tersi olsun, bir daha futbol konuşmayacağım"

Iheanacho durdurulamıyor: Kariyer rekorunu kırdı!

İstiklal Marşı'nı okuduğu için eleştirilmişti! Milli voleybolcudan tokat gibi yanıt

ABD Açık'ta Zverev ve Rybakina çeyrek finalde

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan başlıyor
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
A Milli Futbol Takımı'nın 2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu'nda Paraguay ile oynadığı mücadele öncesinde San Francisco'da Türk yürüyüşü gerçekleştirildi.
SAN FRANCISCO'DA TÜRK YÜRÜYÜŞÜ
Maçın oynanacağı San Francisco Stadı'na yakın bir noktada bir araya gelen binlerce ay-yıldızlı taraftar, marşlar eşliğinde eğlenerek maç saatini bekledi. Taraftarlar daha sonra çift katlı üstü açık otobüs üzerinden yapılan müzik yayını eşliğinde stadyuma hareket etti. Binlerce kişilik konvoy, San Francisco caddelerini kırmızı-beyaza çevirdi. Dünyanın dört bir yanında karşılaşmayı izlemek için gelen taraftarlar, yol boyunca tezahürat yaptı ve marşlar söyledi. Türk yürüyüşünü çevredekiler de ilgiyle takip etti.

Paraguay, Türkiye karşısında bir ilke imza attı
DÜNYADA MANŞETLERİNE TAŞIDI
Bu eşsiz anlar dünya basınının da dikkatini çekti. Renkli görüntüleri okuyucularına taşıyan The Sun, haberine ''Çılgın Türkler maça gidiyor'' manşetini atarken, AS ise ''Türk taraftarlar muhteşem bir gösteri eşliğinde maça hazır!'' yorumunda bulundu.