Rodrigo De Paul, tokadını yediği Messi'ye kalkan oldu!

Cüneyt Muharremoğlu
24.09.2022 - 13:29 | Son Güncellenme: 24.09.2022 - 13:35

Arjantin milli takım antrenmanında Lionel Messi ile tartışan ve ondan tokat yiyen Rodrigo De Paul'ün Honduras karşılaşmasında yaptığı hareket gündem oldu.

Rodrigo De Paul, tokadını yediği Messi'ye kalkan oldu!

AJANSSPOR DIŞ HABER

2022 Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren Arjantin, kendi sahasında Honduras ile yaptığı hazırlık maçından 3-0 galip ayrılmayı başardı. Ancak maçtan sonra karşılaşmadan çok Arjantinli oyuncu Lionel Messi ile Rodrigo De Paul konuşuldu. 

Arjantin rahat kazandı

Arjantin, rakibi önünde Lautaro Martinez'in 16. dakikadaki golüyle öne geçti. Dünya yıldısı Lionel Messi 45 ve 69. dakikada attığı gıllerle skoru belirledi. Messi'nin 45. dakikada attığı gol penaltıdan geldi.

İlgini Çekebilir
Messi, Ronaldo'yu geride bıraktı, tarihe geçti
Habere Git

Messi'ye sert faul yapıldı

Ancak karşılaşmadan çok maçın 39. dakikasında yaşanan olay konuşuldu. İki Honduraslı futbolcu arasında kalan Messi sert bir faulle durduruldu. 

İlk tepki Rodrigo De Paul'den

Faule ilk tepkiyi Messi'nin takım arkadaşı Rodrigo De Paul verdi. Honduraslı oyuncuların üzerine koşan De Paul'e Arjantinli futbolcular da destek verdi.

Antrenmanda kavga ettiler

Rodrigo De Paul'un bu hareketi Arjantin basınında şaşkınlık yarattı. Çünkü daha önce çıkan haberlere göre Messi ile De Paul birkaç gün önce antrenmanda büyük bir kavga ettiler.

İlgini Çekebilir
Neymar'dan Messi açıklaması! "Takıma gelmesi çok zor oldu"
Habere Git

Messi tokat attı

Mundo Deportivo'nun haberine göre De Paul, tartışma sırasında, "Aptal mısın Messi?" dedi. Sinirlenen Messi, De Paul'a bir tokat attı. Diğer oyuncular araya girip Messi ile De Paul'u ayırdı.

Sosyal medyadan gündem oldu

Arjantinli De Paul'un birkaç gün önce tokat yediği takım arkadaşı Messi'yi korumak için kenidni ortaya atması sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. 

Senin için hazırladığımız haberler