Dünya, derbiyi böyle gördü: Mauro Icardi'den 15 dakikalık gazap!

Cüneyt Muharremoğlu
09.01.2023 - 09:00 | Son Güncellenme: 09.01.2023 - 09:12

Dış basın, Fenerbahçe- Galatasaray derbisini sarı lacivertlilerin teknik direktörü Jorge Jesus ve Cim Bom'un Arjantinli yıldızı Mauro Icardi üzerinden gördü.

Dünya, derbiyi böyle gördü: Mauro Icardi'den 15 dakikalık gazap!

AJANSSPOR HABER 

Lider Galatasaray, Süper Lig'in 18. haftasında takipçisi Fenerbahçe ile Kadıköy'de karşılaştı. Maçtan, Sergio Oliveira, Kerem Aktürkoğlu ve Muaro Icardi'nin golleriyle 3-0 galip ayrılan sarı kırmızılar maç sonu büyük mutluluk yaşadı. Cim Bom'un iyi oyunu ve galibiyeti dış basında da övgü aldı. 

"Fenerbahçe evinde dağıldı"

Portekiz basını, Fenerbahçe-Galatasaray maçını sarı lacivertlilerin teknik direktörü Jorga Jesus ve Galatasaraylı Serigo Oliveira'yı ön plana çıkardı.  O Jogo, "Jorge Jesus'lu Fenerbahçe evinde Sergio Oliveira'lı Galatasaray'a karşı dağıldı" başlığını kullandı. 

"Jesus sorumluluğu üzerine aldı"

A Bola, İstanbul derbisinde ezeli rakibi Galatasaray'a 3-0 yenilen Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un sözlerini başlığını taşıdı. Jesus'un tüm sorumluluğu üzerine aldığını belirten A Bola Jesus fotoğrafıyla "Suçlanacak biri varsa, bu benim" başlığını kullandı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray: "5 attık 3'ü sayıldı"
Habere Git

"Galatasaray liderliğini pekiştirdi"

Derbi sadece Portekiz basınında değil başka ülkelerde de manşetlere çıktı. Yayıncı kurulu BeIN Sports'un ABD'deki kanalı maç hakkında şu yorumu yaptı: "Kıtalararası derbide Fenerbahçe'yi deviren Galatasaray Süper Lig'de liderliğini pekiştirdi."

"Galatasaray, Fenerbahçe'yi küçük düşürdü"

Prima Sport, "Galatasaray, Fenerbahçe'yi kendi evinde küçük düşürdü" derken  Belçikalı Walfoot "İstanbul derbisi, Mertens ve  Galatasaray'ın lehinde sonuçlandı" başlığıyla derbi haberini verdi.

Derbiyi Mauro Icardi'den gördüler

Birçok basın kuruluşu, Galatasaray'ın Fenerbahçe galibiyetini Paris Saint Germain'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Arjantinli Mauro Icardi'nin 15 dakikalık oyununu ve tartışmalı gol sevincini öne çıkararak verdi. İtalyan Tutto Mercato Galatasaraylı Oliveira ve Icardi'nin Serie A geçmişine dikkat çekerek "Galatasaray'dan Fenerbahçe derbisinde parti! İstanbul derbisinde Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-0 deviren Galatasaray büyük başarıya imza attı. Maçta gollerin ikisini Süper Lig'e Serie A'dan giden oyuncular kaydetti"  dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın 7. harikası!
Habere Git

"Icardi'den 15 dakikalık gazap"

Fransız L'Equipe gazetesi Fenerbahçe -Galatasaray maçıyla ilgili şunları yazdı: "PSG'den kiralanan Arjantinli golcü Mauro Icardi maça girdikten iki dakika sonra Kerem Aktürkoğlu'na asist yaptı. Icardi, 90+11'de attığı klas golle skoru belirledi: 3-0.

News Rebeat ise "Türk derbisinde Icardi'den 15 dakikalık gazap! Asist, şık bir gol ve tartışmalı gol sevinci..." ifadesini kullandı.

"Icardi, Messi'nin sevincini taklit etti"

Galatasaraylı Mauro Icardi'nin 3. golü attıktan sonra Fenerbahçeli taraftarlara formasına gösterdiğine ve elini kulaklarına götürdüğüne dikkat çeken La Nacion, "Arjantinli futbolcu attığı golle Türk derbisini ısıttı" ifadesini kullandı. Infobae ise şunları yazdı: "Icardi, Türk derbisinde Galatasaray'ın galibiyetinin kapanış golünü attı ve Messi'nin sevincini taklit etti."

Senin için hazırladığımız haberler