Dünya devini yıkan hoca, Arda Güler'i istiyor

Özgür Koç
16.02.2024 - 16:26 | Son Güncellenme: 16.02.2024 - 16:51

Sezon başında transfer olduğu Real Madrid'de sakatlığını atlattıktan sonra formayı kapmak için mücadele veren Arda Güler hakkında transfer iddiaları bitmek bilmiyor. İşte deaylar...

Dünya devini yıkan hoca, Arda Güler'i istiyor

AJANSSPOR - HABER

Türk futbolunun transfer rekorlarından birine imza atarak transfer olduğu Real Madrid'de süre bulmakta zorlanan milli futbolcu Arda Güler hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

4 maçta 89 dakika süre aldı

Eflatun beyazlı takımda sezon başında üst üste yaşadığı sakatlıkları atlattıktan sonra hocası Carlo Ancelotti'den forma bekleyen Arda Güler, umduğu süreleri bulamadı. Genç futbolcu bugüne kadar 4 maçta toplam 89 dakika süre alabildi. 

Dev takımlar peşinde

İspanyol devinin 18 yaşındaki futbolcuyu başka bir takıma kiralacayacağı yönündeki iddialar artarken, milli futbolcu ile İngiltere'den Tottenham, İtalya'dan Milan ve Bundesliga'dan Borussia Dortmund'un yakından ilgilendiği ileri sürülmüştü.

Xabi Alonso, Arda'yı istiyor

Arda Güler'le ilgili yeni transfer iddiası ise Alman basınından geldi. Bu sezon Bundesliga'da bayer Leverkusen ile fırtına gibi esen Xabi Alonso'nun Arda Güler'i kadrosuna katmak istediği dile getirildi. 

Real Madrid ile iyi ilişkileri var

Xabi'nin Real Madrid ile iyi bağlantılarının vurgulandığı haberde Leverkusen'in oynadığı hücum futbolunun Arda Güler için cazip olabileceği kaydedildi.

Alonso'nun takımı Bundesliga'da lider

42 yaşındaki İspanyol hocanın çalıştırdığı Bayer Leverkusen, 21. haftası geride kalan Bundesliga'da Bayern Münih ve Borussia Dortmun'un önünde liderlik koltuğunda oturuyor.  Xabi Alonso'nun öğrencileri ligdeki son maçında dünya devi rakibi Bayern Münih'i 3-0'lık skorla mağlup etmeyi başarmıştı. 

Avrupa Ligi'nde grubunu lider bitirdi

Avrupa Ligi grup maçları sonunda H Grubu'nu lider olarak bitiren Bayer Leverkusen, adını son 16 turuna yazdırmıştı.  

Senin için hazırladığımız haberler