Manchester United Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmek istiyor

Arif Can Yıldız
29.06.2024 - 18:31 | Son Güncellenme: 29.06.2024 - 18:40

Arsenal’in ve Borussia Dortmund’un ilgilendiği Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu için bir dünya devi daha sıraya girdi. Manchester United oyuncuyu transfer etmek istiyor.

Manchester United Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmek istiyor

AJANSSPOR DIŞ HABER

Son üç sezondur Fenerbahçe forması altında gösterdiği performans ile futbolseverlerin beğenisini toplayan Ferdi Kadıoğlu, Avrupa kulüplerinin radarına girmeyi başardı. Arsenal’in ve Nuri Şahin’in teknik direktörlüğünü yaptığı Borussia Dortmund’un ilgilendiği başarılı sol beke bir talip daha çıktı.

Bir Premier Lig devi daha

İngiliz basınından Sports Mole’ün haberine göre İngiltere’nin köklü kulüplerinden Manchester United, Fenerbahçe forması giyen Ferdi Kadıoğlu’nu transfer listesine aldı.

EURO 2024’te izledi

Haberin devamında yer alan bilgiye göre Kırmızı Şeytanlar’ın ve Arsenal’in gözlem ekibi, Türkiye’nin EURO 2024’te Çekya’ya karşı oynadığı son grup maçında 24 yaşındaki sol beki izledi.

İlgini Çekebilir
Avrupa'nın devleriyle anılan Ferdi Kadıoğlu transferi hakkında konuştu!
Habere Git

Resmi teklif yok

Manchester ve Londra ekiplerinin yerli sol bek için Sarı-Lacivertliler’e bir teklif yapmadığı kaydedildi.

2026'ya kadar sözleşmesi var

Geride kalan sezonda Fenerbahçe formasıyla 51 maçta 3 gol ve 5 asistlik performans sergileyen Ferdi Kadıoğlu'nun Sarı Kanaryalar ile 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor. 24 yaşındaki sol bekin güncel piyasa değeri ise 21 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler