Dünya Trabzonspor'un kutlamasını konuştu

03.05.2022 - 11:16 | Son Güncellenme: 03.05.2022 - 14:58

Şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, bordo mavili taraftarların kent meydanındaki kutlamalarında ortaya çıkan ışık gösterisi dünyada hayranlık uyandırdı. İşte detaylar...

Dünya Trabzonspor'un kutlamasını konuştu

Detaylar geliyor...Antalyaspor maçı bitmiş, Trabzonspor şampiyonluğunu ilan etmişti. Kent meydanında toplanan on binlerce kişi büyük coşkuyu yaşarken ortaya çıkan ışık gösterisine dünya hayran oldu. Sosyal medya paylaşımlarında Bordo-Mavililer'in şöleni bir numaraya çıktı.

Trabzonspor'un kutlama görüntüleri paylaşım rekoru kırdı

Şampiyonluk kutlamalarında her bir karenin hikayesi, her bir karenin değeri vardır. Ancak bir kare var ki tüm dünya ondan bahsetti, bu gösteriye hayran kaldı. Antalyaspor maçını izlemek için kent meydanına toplananlar karşılaşmanın bitiş düdüğüyle büyük bir coşku yaşamaya başladı. On binlerce kişinin aynı anda zafer çığlıkları attığı, coşkunun doruğa çıktığı o anlarda ortaya çıkan görüntüler dünyanın dilinde. Videosu sosyal medya uygulamalarında en çok paylaşılan görsel haline gelen Fırtına'nın kutlaması ilgi odayı olurken benzerlerini de geçti. 

Tomorrowland'dan bile güzel

Dünyanın hayranlıkla izlediği görüntülerin ardından sosyal medya hesaplarında Trabzonspor 'un gösterisi, Belçika'nın Boom kentinde 2005'ten beri yapılan ve dünyanın en iyi etkinliklerinden biri olarak gösterilen elektronik müzik festivali Tomorrowland'daki gösterilerden bile daha etkileyici olduğu şeklinde paylaşımlar yapıldı. Trabzonspor resmi sosyal medya hesapları da Atatürk Meydanı'nda taraftarlarının yaptığı kutlamaları şampiyonluktan sonra paylaşmış ve büyük beğeni almıştı. 

İlgini Çekebilir
FIFA'dan Trabzonspor paylaşımı: "38 yıl sonra şampiyon olunca..."
Habere Git

"Ne geceydi ama"

Trabzonspor Kulübü, büyük beğeni toplayan kutlama görüntülerini sosyal medya hesabından "Ne geceydi ama! Övgülerin en büyüğü sana Trabzon!" notuyla paylaştı.

Senin için hazırladığımız haberler