İtalya'da Roberto Mancini'nin Annesinden Mario Balotelli Eleştirisi

Akın Ungan
26.03.2022 - 12:35 | Son Güncellenme: 26.03.2022 - 12:51

Kuzey Makedonya'ya elenerek Dünya Kupası'na veda eden İtalya'da Roberto Mancini'nin annesi, Mario Balotelli'yi çağırmadığı için oğlunu eleştirdi. İşte detaylar.

İtalya'da Roberto Mancini'nin Annesinden Mario Balotelli Eleştirisi

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off Yarı Finali'nde İtalya ile Kuzey Makedonya karşı karşıya geldi. Son Avrupa Şampiyonu, 90+2'de kalesinde gördüğü gol ile maçı 1-0 kaybederek, Katar'a veda etti. Bu sonuç ile son 2 Dünya Kupası'na da katılma başarısı gösteremeyen İtayla'nın teknik direktörü Roberto Mancini, eleştiri oklarını uzerine çekti.

Mario Balotelli'yi çağırmadı

Turnuvada gol sorunu yaşayan ve çağırdığı forvetlerden beklediği performansı bulamayan Roberto Mancini, Adana Demirpsor ile iyi bir grafik çizen ve eski formuna yakın bir görüntü sergileyen Mario Balotelli'yi Milli Takım'a çağırmamıştı. İtalyanlar, Kuzey Makedonya'ya karşı Balotelli'nin bitiriciliğini aradı.

Annesi bile eleştirdi

Roberto Mancini'nin annesi Marianna Puolo, Balotelli'nin Milli Takım'a çağırılmaması hakkında konuştu. Puolo şu ifadelere yer verdi:

"Ben olsaydım..."

"Daha iyi olabilirdi ama bu futbol, bazen iyi bazen kötü gidebilir. Ellerimizde olan bir maçtı ama hücumda etkili değildik. Ben olsaydım Balotelli'yi kadroya alırdım. Çünkü inanılmaz bir fiziği var ve kale önünde kimse onu durduramıyor"

Balotelli'nin bu sezonki performansı

Bu sezon Adana Demirspor forması ile 27 karşılaşmada görev alan Mario Balotelli, 12 kez rakip fileleri havalandırırken, 6 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler