Brezilyalı efsane Adriano, Dünya Kupası maçı izlemeye gittiği için evliliği bitti

Burak Alaca
06.12.2022 - 10:52 | Son Güncellenme: 06.12.2022 - 12:00

Brezilya ve Inter'in efsane golcüsü Adriano Liete'nin arkadaşlarıyla Brezilya-İsviçre maçını izlemeye gittiği için 24 günlük evliliği son buldu.

Brezilyalı efsane Adriano, Dünya Kupası maçı izlemeye gittiği için evliliği bitti

AJANSSPOR-HABER

Bir dönem Inter forması ile ortalığı kasıp kavuran Brezilyalı efsane golcü Adriano Leite, henüz 24 gün önce evlendiği eşi Micaela Mesquita'dan boşandı.Çiftin boşanma sebebi herkesi şaşırttı. Resmi olarak evli olan çift daha önce 30 Kasım'da yapılması beklenen düğünlerini ertelemişti. 

Brezilya-İsviçre maçını izledi evliliği bitti

Adriano, Dünya Kupası'nın grup aşamasında oynanan Brezilya-İsviçre maçını arkadaşlarıyla izlemek için büyüdüğü Rio De Janeiro'nun Vila Cruzeiro caddesine gitti. Giderken eşine haber vermeyen efsane futbolcu orada 2 gün geçirdi. Kendisinden bu süreçte haber alamayan eşi, Adriano eve döndüğünde boşanma kararı aldı.

Sokak çetelerine katılmıştı

Babasının ölümü sonrası kariyerini Brezilya'ya taşıyan Adriano psikolojik sıkıntılar yaşamış ve sokak çetelerine katılıp futbol kariyerini noktalamıştı. Daha sonrasında çıkan iddialar, eski golcünün "favela" adı verilen gecekondu mahallelerinin birinde bir uyuşturucu çetesinin başına geçtiği yönündeydi.

İlgini Çekebilir
Kim'ler Sambaya doyar, Brezilya doymaz!
Habere Git

Fransa'ya transferi iptal olmuştu

2014'te ülkesinin Atletico Paranense takımından ayrıldıktan sonra aylarca kulüpsüz kalan Adriano, Fransa 2. Lig ekiplerinden Le Havre ile anlaştı. Oyuncunun tranfer süreci tamamlanmak üzereyken, Brezilya'da oyuncuya bir uyuşturucu satıcısına motorsiklet aldığı iddiasıyla soruşturma açıldı. Le Havre, o dönem 10 yıla kadar hapsi istenen oyuncunun tranferinden vazgeçti.

Inter'le tarih yazdı

2001'de transfer olduğu Inter'de 141 maça çıkan oyuncu attığı 66 gol ile yıldızlaştı. Atletik yapısı ve sert vuruşlarıyla akıllara kazınan oyunu burada forma giydiği dönemde 4 Serie A, 2 İtalya Kupası ve 2 Süper Kupa kazandı.

Jose Mourinho ile sorun yaşadı

Yıldız oyuncu kısa bir dönem çalıştığı Jose Mourinho ile ciddi sorunlar yaşadı. Adriano'nun, Portekizli teknik adamla tamamen ters düştüğü ve sık sık antrenmanlara geciktiği o dönem basına yansıdı. Brezilyalı bu sürtüşmeden kısa süre sonra kulüpten ayrıldı.

İlgini Çekebilir
İngiltere Dünya Kupası'na devam ediyor, futbolcuları eve dönüyor!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler