Dünya Motokros Şampiyonası öncesi Yunus Uçar'dan açıklama!

21.08.2018 - 18:14 | Son Güncellenme: 21.08.2018 - 18:14

Türkiye Motorsiklet Federasyonu (TMF) Başkanı Bekir Yunus Uçar, Afyonkarahisar'da düzenlenecek Dünya Motokros Şampiyonası'na ilişkin, "Afyonkarahisar'dan tüm dünyaya, Türkiye'nin gençliğini ve spor gücünü göstereceğiz." dedi.

Uçar, 1-2 Eylül'de düzenlenecek şampiyonaya ilişkin Motor Sporları Merkezi'nde yaptığı açıklamada, motokrosun dünyanın en çok sevilen sporlarından biri olduğunu söyledi.

Şampiyonada, Türkiye'yi beş milli sporcunun temsil edeceğini belirten Uçar, "Dünyanın en büyük motokros şampiyonlarını ve en büyük zirve sporcuları burada olacak. Afyonkarahisar'dan tüm dünyaya, Türkiye'nin gençliğini ve spor gücünü göstereceğiz. Burada belediye başkanı Burhanettin Çoban ve belediyenin katkıları ile dünyanın en güzel, en kapsamlı motokros parkurunu yaptık. Bu şampiyona, en az 50 bin seyirciyle Afyonkarahisar'ı ve Türkiye'yi tüm dünyaya spor penceresinden duyurduğumuz, sesimizi haykırdığımız bir organizasyon olacak." diye konuştu.

Şampiyonaya hazırlık sürecinde pistte iyileştirmeler yapıldığını dile getiren Uçar, pistin dünya standartlarında olduğunu aktardı.

Senin için hazırladığımız haberler