Uluslararası basında Marcao - Kerem Aktürkoğlu kavgası

17.08.2021 - 16:06 | Son Güncellenme: 17.08.2021 - 16:27

Son dakika haberleri... Galatasaraylı Marcao ile Kerem Aktürkoğlu'nun bir gün önceki kavgası uluslararası basında gündem oldu. İşte detaylar...

Uluslararası basında Marcao - Kerem Aktürkoğlu kavgası

AJANSSPOR - HABER

 

Süper Lig'de sezonun ilk maçına Marcao Teixeira ile Kerem Aktürkoğlu arasında yaşanan arbede damga vurdu. Kendi ceza alanından 30 metre koşarak önce kafa atıp, ardından yumruk atan Marcao, sadece Türk basınında değil, uluslararası basında da gündeme oturdu. Almanya'nın en prestijli gazetelerinden Bild, olayı "Delilik" manşetiyle yorumlarken; İtalyan Correire dello Sport, "Galatasaray'da Marcao çılgınlığı" dedi. İşte, uluslararası basında Marcao - Kerem kavgasına yönelik çıkan haberler...

Bild: "Delilik..."

Alman Bild Gazetesi, haberi "Galatasaraylı oyuncuya çılgın kafa" başlığıyla servis ederken, haberin içeriğinde ise, "Brezilyalı Marcao takım arkadaşına koştu. Önce kafa attı, ardından sol ve sağ eliyle yumrukladı. Delilik!" ifadeleri yer alıyor. 

Goal: "Takım arkadaşını yumruklayan Galatasaraylı Marcao'ya kırmızı kart"

 

ABC: "Marcao'nun vahşi saldırganlığı..."

ABC'nin İspanya edisyonundaki haberde: "Takım arkadaşını yumruklamak: Marcao'nun vahşi saldırganlığı" başlığı kullanıldı. 

Voetbal International: "Onu eve gönderin..."

Hollanda menşeili Voetbal International, Marcao - Kerem kavgasını: "Türk basını o anları konuşuyor: Onu eve gönderin" başlığıyla yorumladı. 

Marca: "Takım arkadaşına saldırdı, oyundan atıldı"

İspanya'nın en çok takip edilen spor gazetelerinden Marca, o anları: "Takım arkadaşına kafa ve yumruk atan Marcao oyundan atıldı..." başlığıyla okurlarına sundu. 

Correire dello Sport: "Galatasaray'da Marcao çılgınlığı..."

İtalya'nın ünlü gazetelerinden Correire dello Sport ise, sezonun ilk haftasına damga vuran kavgayı: "Galatasaray'da Marcao çılgınlığı: Takım arkadaşına kafa atıp yumrukladı..." başlığıyla yayınladı. 

Olay nasıl gelişti?

Boey ile Serginho arasında ikili mücadele yaşanıyor.  Hakem Galatasaray lehine faul çalmasına rağmen Marcao hakeme uzaktan itiraz etti.


Kerem Aktürkoğlu, arkadaşını sakinleştirmek için sus işareti yaptı. Marcao, 30 metre depar atarak Kerem Aktürkoğlu'na önce kafa attı, daha sonra yumrukladı.

Terim, Kerem'i bırakmadı

Olaydan sonra Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim saha içerisinde taktik değişikliğine giderken 3 oyuncusunu oyundan aldı. Feghouli yerine Babel, Taylan yerine Aytaç; Kerem yerine Emre oyuna dahil edildi. Fatih Terim, oyundan aldığı Kerem'in soyunma odasına gitmesine engel oldu. Darp edilen oyuncusuyla saha kenarında konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler