Dünya şampiyonu güreşçiye beşibirlik
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Dünya şampiyonu güreşçiye beşibirlik

Son 5 Haber

"Türkler geliyor" marşını yazmıştı! Sinan Akçıl'dan sert tepki

Güntekin Onay'dan Montella'ya sert eleştiri! "Yazık, çok yazık"

Enciso'dan Türkiye maçı sonrası dikkat çeken sözler!

Hayallerimizi yıkan Paraguay hocasından maç sonu göndermesi!

Türkiye'nin Dünya Kupası şansı kaldı mı? Son maçlarda ihtimal nedir?
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Dünya şampiyonu güreşçiye beşibirlik
Türkiye'nin dünya şampiyonu ilk kadın güreşçisi Yasemin Adar, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı Ziyaret etti.
Başkan Gürkan ziyarette yaptığı konuşmada, Edirne Belediye Meclisi olarak, derece elde eden Edirneli sporcuları ödüllendirdiklerini belirtti.
Dünya şampiyonu olan Adar'ın Edirne halkına büyük bir mutluluk yaşattığını ifade eden Gürkan, "Adar, Trakya Birliğin güreşçisi olarak, Edirne halkına büyük bir mutluluk yaşattı. Öncelikle Atatürk’ün evladı ve bir kadın olmandan dolayı gurur duydum. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne ev sahipliği yaptığımız için de güreşe çok yakınız. Başarıların daim olsun. Bizim bir geleneğimiz var; Edirne’de başarılı olan sporcuları ödüllendiriyoruz. Edirne halkı ve belediye meclis üyelerim adına bu küçük ödülü sana takdim etmek istiyorum." dedi.
Adar da Başkan Gürkan’a teşekkür ederek, Edirne'ye bu gururu her zaman yaşatmak için daha da fazla çalışacağını söyledi.
Konuşmaların ardından Gürkan, başarılı sporcu Adar'a beşibiryerdeyi takdim etti.