Dünya yıldızı 57 gün sonra sahada! Radamel Falcao...

27.02.2021 - 20:57 | Son Güncellenme: 27.02.2021 - 21:13

Galatasaray haberleri… Sarı kırmızılıların dünyaca ünlü golcüsü Radamel Falcao haftalar sonra BB Erzurumspor maçıyla sahaya çıktı. İşte detaylar…

Dünya yıldızı 57 gün sonra sahada! Radamel Falcao...

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray’da en son 2 Ocak'ta oynanan Antalyaspor maçında forma giyen Radamel Falcao uzun süren sakatlık sürecinin ardından, takımla antrenmanlara başlamıştı. Bir süredir oynaması beklenen Kolombiyalı dünya yıldızı Erzurumspor karşısında süre almayı başardı. 

 

Bu sezon 5 golde kaldı

86. dakikada formasını kaptırdığı Mostafa Mohamed’in yerine oyuna dahil olan ünlü golcü böylelikle 57 gün sonra Galatasaray formasıyla sahalara dönmüş oldu. Sahada kaldığı kısıtlı sürede skora etki edemeyen Falcao bu sezon 5 gol atıp iki asist yaptı.

Sezon sonu belirsiz

Galatasaray’a geçen sezon sezon sansasyonel bir şekilde transfer edilen Radamel Falcao, senelik 5 milyon Euro kazanıyor. Bir yıl daha sözleşmesi bulunan Falcao ile yolların ayrılıp ayrılmayacağı henüz netlik kazanmadı ama ayrılığın yaşanma ihtimali yüksek. Tecrübeli golcü en son ilk yarıda oynanan Erzurum maçında fileleri havalandırmıştı.

Kerem, Falcao'dan özür diledi

Öte yandan son dakikalarda topu Falcao’ya çıkarmak yerine kaleye vuran ve golü kaçıran Kerem Aktürkoğlu, son düdükle birlikte Kolombiyalı yıldızın yanına giderek özür diledi. Falcao da Kerem’i teskin etti.

Senin için hazırladığımız haberler