Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'dan Danny Welbeck açıklaması

Feride Kara
04.06.2022 - 17:18 | Son Güncellenme: 04.06.2022 - 17:25

MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca transferde sarı-lacivertli takımın gündemine gelen ünlü İngiliz santrfor Danny Welbeck'le ilgili açıklamalarda bulundu.

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'dan Danny Welbeck açıklaması

Spor Toto 1. Lig şampiyonluk kupasının sergilendiği Vega AVM'deki Ankaragücü Store'un etkinliğine katılan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca transfer konusunda açıklamalar yaptı. 

Bitti demek yanlış olur

Transferi konuşulan ünlü futbolcu Danny Welbeck'le ilgili konuşan başkan Koca, "Evet, arkadaşlarımız bir görüşme yaptı ama oyuncuyla ilgili süreç devam ediyor. Biraz kafamızda soru işaretleri var. Bu soru işaretleri bitmeden olmaz. Ekonomik ve bazı sorunlarla ilgili görüşmeler devam ediyor. Bitti demek yanlış olur. Orada görüştüğümüz başka isimler de var." cevabını verdi.

Welbeck Ankaragücü'ne sıcak

Faruk Koca, Welbeck'le video konferans sistemiyle görüştüklerini söyledi ve "Oyuncu Ankaragücü'ne sıcak. Daha önce 'anlaştık' dediğimiz sporcu o değil. İngiltere'de oynayan, İngiliz olmayan bir oyuncu da var. Bitmeden açıklamamız doğru değil. İlk 11'de oynayacak 7 ya da 8 isim istiyoruz. Santrfor bölgesine en az iki isim almamız gerekiyor. Kanatlarda iki aldık, bir isim daha alacağız. 8 numaraya bir isim, ön liberoya da bir isim alacağız. Bir de sol bek alacağız" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler