Alvaro Morata'dan Fenerbahçeliler'i heyecanlandıran hareket! Mourinho'yu beğendi

Arif Can Yıldız
24.06.2024 - 21:10 | Son Güncellenme: 24.06.2024 - 21:23

Transfer çalışmalarına devam eden Süper Lig ekibi Fenerbahçe ile adı sık sık anılan Alvaro Morata, yaptığı hareketle beraber taraftarları heyecanlandırdı.

Alvaro Morata'dan Fenerbahçeliler'i heyecanlandıran hareket! Mourinho'yu beğendi

AJANSSPOR HABER

Jose Mourinho yönetiminde yeni sezon çalışmalarına devam Fenerbahçe transferde de ince eleyip sık dokuyor. Kadronun iskeletini bozmadan nokta atışı transfler yapmak isteyen Sarı-Lacivertlilerin adı pek çok dünya yıldızı ile anılırken o isimlerden sadece biri olan İspanyol forvet Morata, beğendiği paylaşım ile taraftarları heyecanlandırdı.

"Sabırsızlanıyorum"

Bugün Fenerbahçe ile antrenmanlara başlayan Portekizli teknik adam Jose Mourinho, sosyal medya hesabından Sarı-Lacivertli kulübün takım otobüsünün merdivenlerine oturarak yaptığı paylaşımda "Fenerbahçe kampına seyahat ediyorum ve saat 5'te sahada olmak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Morata beğendi

Dünyaca ünlü İspanyol forvet Alvaro Morata'da Kanarya'nın yeni hocasının yaptığı paylaşımı sosyal medya hesabından beğenerek Sarı-Lacivertli futbolseverleri heyecanlandırdı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe’ye Sırp orta saha! Tadic’in arkadaşı
Habere Git

Atletico Madrid performansı

Geride bıraktığımız sezon Atletico Madrid formasıyla 48 maça çıkan 31 yaşındaki İspanyol yıldız, bu maçlarda 21 gol ve 5 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler