Dünya yıldızları Mesut Özil forması için yarışıyor!

15.05.2021 - 17:13 | Son Güncellenme: 15.05.2021 - 17:18

Fenerbahçe'nin yıldız transferi Mesut Özil'in Arsenal'deki 10 numaralı forması boşa çıktı. İki dünya yıldızı, Mesut Özil'in formasını giymek için sıraya girdi. İşte detaylar...

Dünya yıldızları Mesut Özil forması için yarışıyor!

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, devre arasında Arsenal'den ayrılan Mesut Özil'i transfer etti. Mesut Özil, kariyerine Fenerbahçe'de devam ederken yıldız futbolcunun Ada ekibindeki 10 numaralı forması ise boşa çıktı. Özil'in ayrılığı sonrası formaya takımdan bazı futbolcular talip oldu. Detaylar haberde...

Mesut Özil'in formasını giymek istiyorlar

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Arsenal'de 2 yıldız futbolcu, Mesut Özil'in 10 numaralı formasını gelecek sezon giymek için talepte bulundu. Bu isimlerden birinin Mesut Özil ile yakın ilişkileri bulunan Alexandre Lacazette olduğu diğerinin ise Pierre-Emerick Aubameyang olduğu yazıldı. 

Özil'in forması genç bir oyuncuya gidebilir

Bu iki futbolcunun dışında Arsenal'de 22 numaralı formayı giyen Willian'ın da Mesut Özil'in formasını giymeyi çok istediği belirtildi. Arsenal'de 10 numaralı formanın takım içindeki yıldızlardan birine değil de yeni transferlerden birine ya da genç bir oyuncuya verilebileceği ifade edildi.

Emile Smith Rowe da Mesut Özil'in formasına aday

20 yaşındaki orta saha oyuncusu Emile Smith Rowe'un bu isimlerden biri olduğu gündemde. Futbolcu son günlerde kulüple sözleşme uzatma konusunda görüşmeler yapıyor. 

Özil, Fenerbahçe'de 67 numarayı giyiyor

Mesut Özil, Fenerbahçe'de Zonguldak'ın plaka numarası olan 67 numaralı formayı giyiyor. Özil, Fenerbahçe'de 10 numaralı forma Samatta'da olduğu için memleketi Zonguldak'ın plakası olan 67 numaralı formayı tercih etmişti. Ancak; gelecek sezon da Özil'in 10 numara giymesi gündeme gelebilir. Mesut Özil, 321 gün aradan sonra ilk asistini Erzurumspor maçında yapmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler