Dünyaca ünlü hoca A Milli Takım’ı çalıştırmaya sıcak bakıyor!

13.09.2021 - 19:58 | Son Güncellenme: 13.09.2021 - 20:14

Hamit Altıntop, A Milli Takım'ın teknik direktör adaylarından Joachim Löw ile Almanya'da görüştü. Löw'ün teklife olumlu yaklaştığı öne sürüldü. İşte detaylar...

Dünyaca ünlü hoca A Milli Takım’ı çalıştırmaya sıcak bakıyor!

AJANSSPOR-HABER

A Milli Futbol Takımı'nda Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör arayışları sürüyor. Şu ana kadar yerli ve yabancı çeşitli adaylar gündeme geldi. Bunların içinde futbolseverleri en fazla heyecanlandıran isim Joachim Löw oldu. Alman Milli Takımı ile 2014 Dünya Kupası'nı kazanan deneyimli çalıştırıcı tartışlmaz bir kariyere sahip.  

TFF Almanya'ya çıkarma yaptı

Bu konuda flaş bir iddia ortaya atııldı. Joachim Löw'ün ülkesinde ikamet ettiği Freiburg kentinde yaşayan ve Alman teknik adama çok yakın olan Ali Polat, TFF yönetim kurulu üyelerinin görüşme yapmak için geldiğini söyledi. 

İlgini Çekebilir
Ersun Yanal'dan flaş Milli Takım yorumu: Aptallık...
Habere Git

'Löw ile küçük pürüzler kaldı' iddiası

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Ali Polat, "Hamit Altıntop ve federasyondan 3-4 yönetici Freiburg'a gelerek Löw'le görüştüler. Görüşme olumlu geçmiş ama küçük pürüzler olmuş” bilgisini paylaştı. 

Okan Buruk ve Stefan Kuntz da adaylar arasında

Polat ayrıca şu ifadeleri kullandı: “Akıllarında Okan Buruk da var; hatta ilginç gelecek Stefan Kuntz da varmış. Şu an Alman U21 Milli Takımı'nı çalıştırıyor. Kendisi eski Beşiktaşlı futbolcu. Löw de sıcak bakmış ama belli olmaz. Löw belki de görevi yarın kabul edebilir." 

Senin için hazırladığımız haberler