Kayserispor Fenerbahçe ve Lazio'dan 2 Yıldızı Transfer Ediyor

Akın Ungan
08.06.2022 - 14:36 | Son Güncellenme: 08.06.2022 - 16:43

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'nın, Fenerbahçe ve Lazio'dan 2 önemli yıldız isim ile transfer görüşmesi yaptığı iddia edildi. İşte detaylar...

Kayserispor Fenerbahçe ve Lazio'dan 2 Yıldızı Transfer Ediyor

Geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'u eleyerek finale yükselmeyi başaran Yukatel Kayserispor, gelecek dönem için çalışmalarına devam ediyor. Kayseri temsilcisi Fenerbahçe ve Lazio'dan 2 bomba transfere imza atmaya hazırlanıyor.

Tisserand için teklif götürülecek

Kayserihaber'e göre Sarı-Kırmızılı takım, stoper takkviyesi için düğmeye bastı. Kayserispor'un, Fenerbahçe'de düşünülmeyen Marcel Tisserand için transfer teklifinde bulunacağı belirtildi. Anlaşmanın sağlanması durumunda Tisserand'ın kiralık olarak Kayseri'ye geleceği kaydedildi.

2020 yılında bonservisine 4 milyon Euro ödenerek Wolfsburg'tan transfer edilen Marcel Tisserand bu sezon Fenerbahçe forması ile 27 karşılaşmada görev aldı. Skora herhangi bir katkıda bulunamayan 29 yaşındaki stoper, 3 kez sarı kart gördü ve 1 defa da ikinci sarı kartı görerek oyun dışında kaldı.

Bomba Immobile iddiası!

Öte yandan Gazete Vatan'ın, Kayseri yerel basınından aktardığı habere göre Kayserispor, Lazio'nun dünyaca ünlü yıldız oyuncusu Ciro Immobile'yi radarına aldığı iddia edildi. Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmak isteyen Kayseri temsilcisinin Immobile için kulübü Lazio ile bir transfer görüşmesi gerçekleştirdiği kaydedildi.

Ömer Erdoğan'ın listesinde yer aldı

Haberde, Kayserispor'un yeni teknik direktörü Ömer Erdoğan'ın yönetime yeni sezon için transfer listesi verdiği ve bu listede santrfor bölgesi için Ciro Immobile'nin de yer aldığı iddia edildi. Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'nın ise futbolcu için görüşme yaptığı ve son kararı Ömer Erdoğan ile birlikte verecekleri kaydedildi.

Ciro Immobile kimdir?

20 Şubat 1990 doğumlu Ciro Immobile, ülkesi İtalya'nın Salerno takımının altyapısında futbola başladı. Juventus altyapısına geçen Immobile, 2010 yılında Siena ile profesyonel oldu. Juventus, Grosseto, Pesecara, Genoa, Torino, Sevilla, Borussia Dortmund ve son olarak Lazio formaları giyen yıldız oyuncunun sözleşmesi 2026'ya kadar devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Fernandao'dan sonra bir ilk! Duyurdular...
Habere Git

Piyasa değeri 27 milyon Euro

Serie A'da 4 kez gol krallığı yaşayan yıldız futbolcunun kariyerinde toplam 7 gol krallığı bulunuyor. 2019/20 sezonunda İtalya'da yılın futbolcusu seçilen Immobile'nin Transfermarkt'te görünen güncel piyasa değeri ise 27 milyon Euro.

İlgini Çekebilir
Nemanja Matic bombası! Anlaşma sağlandı
Habere Git

Immobile'nin bu sezonki performansı

Bu sezon 40 karşılaşmada görev alan 32 yaşındaki golcü oyuncu, 32 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler