Dominik Livakovic Bayern Münih'in transfer listesinde

13.12.2022 - 00:37 | Son Güncellenme: 13.12.2022 - 00:53

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda yaptığı kurtarışlarla takımı Hırvatistan'ı yarı finale taşıyan kaleci Dominik Livakovic'in transferi için Bayern Münih harekete geçti

Dominik Livakovic Bayern Münih'in transfer listesinde

AJANSSPOR HABER

Hırvatistan Milli Takımını kurtarışlarıyla Dünya Kupası'nın yarı finaline taşıyan kaleci Dominik Livakovic bu performansının ödülünü Bayern Münih'in gündemine gelmekle aldı. 

Bayern Münih transfer etmek istiyor

Geçtiğimiz günlerde kayak yaparken bacağını kırdığı için sezonu kapatan Manuel Neuer'in yerine Bayern Münih Hırvat kaleci  Livakovic'i düşünüyor. Alman ekibi Dünya Kupası'nın ardından Livakovic'in transferi için oyuncunun menajeri ile görüşmelere başlayacak. 

Takımını yarı finale taşıdı

 Livakovic Japonya maçında 3 penaltı çıkartırken Brezilya maçında da Rodrygo'nun penaltısını kurtararak Hırvatistan'ı yarı finale kadar taşıdı. Ayrıca Brezilya ile yapılan maçta karşılaşma boyunca mutlak gol pozisyonlarında kalesini gole kapadı. 

İlgini Çekebilir
Weghorst anlattı, Messi neden ona aptal dedi?
Habere Git

Dinamo Zagreb forması giyiyor

27 yaşındaki kaleci için Avrupa'nın büyük kulüplerinin bazılarının oyuncuyu gündemine aldığı öğrenildi. Ülkesinde Dinamo Zagreb forması giyen Livakovic'in 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Beşiktaş'ın kapısından döndü

2018-2019 sezonunda Beşiktaş'ın eski kalecisi ve kaleci antrenörü Mrmiç'in Beşiktaş yönetimine Livakovic'i önerdiği ancak o dönem Fikret Orman yönetimindeki siyah-beyazlılar seçimlerini Loris Karius'dan yana kullandı. Beşiktaş'a transfer olamayan Hırvat kaleci Dinamo Zagreb'de kalmıştı.

 Arjantin ile Hırvatistan me zaman hangi kanalda?

 Arjantin ile Hırvatistan arasında oynanacak yarı final karşılaşması 13 Aralık Salı günü saat 22.00'de Lusail Stadı'nda  oynanacak. Maçı İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek. TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Manuel Neue sezonu kapattı

Bayern Münih kalecisi Manuel Neuer, kayak yaparken bacağını kırdığını ve sezonu kapattığını açıkladı. "Ne diyebilirim ki, yıl sonu kesinlikle daha iyi olabilirdi. Kayak turu yaparken kafamı toparlamaya çalışırken bacağımın alt kısmı kırıldı. Dünkü ameliyat iyi geçti. Doktorlara çok teşekkürler! Ancak mevcut sezonun bittiğini bilmek canımı yakıyor."

.

Senin için hazırladığımız haberler