Dünyanın en çekici kadını Formula 1'de! Giydiği bikiniyle nefes kesti!

Orhan Gülek
28.05.2024 - 10:17 | Son Güncellenme: 28.05.2024 - 10:24

Maxim dergisi tarafından dünyanın en çekici 100 kadınından biri seçilen Emily Ratajkowski, Monako'daki F1 Grand Prix'sine katıldı.

Dünyanın en çekici kadını Formula 1'de! Giydiği bikiniyle nefes kesti!

AJANSSPOR-HABER

Maxim dergisi tarafından dünyanın en çekici 100 kadınından biri seçilen Emily Ratajkowski, Monako'daki F1 Grand Prix'sine katıldı. Emrata, yarış ceketinin altına giydiği bikiniyle nefesleri kesti. Derin göğüs dekoltesiyle Formula 1 Dünya Şampiyonası'na damga vurdu.

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 8. etabı Monako Grand Prix'sine pek çok ünlü isim gibi model Emily Ratajkowski de katıldı.

Dekoltesi nefes kesti

Emrata, Monako'daki Grand Prix'ye katılırken giydiği kıyafetle yine adından söz ettirdi. Derin göğüs dekoltesi nefes kesti. 

Ünlü model, fiziğini sergilemekten çekinmedi

Formula 1 ruhuna uygun olarak, üst kısmına siyah beyaz deri bir yarış ceketi giyen model göğüs dekoltesini sergilemek için düğmelerini açık bıraktı. Ceketinin altına da bikini giymeyi tercih eden ünlü model, fiziğini sergilemekten çekinmedi. 

En çekici 100 kadınından biri seçilmişti

31 yaşındaki Amerikalı süper model Ratajkowski, 2014 ve 2015 yılları arasında Maxim dergisi tarafından dünyanın en çekici 100 kadınından biri seçilmişti.

Cesur pozlarıyla konuşuluyor

Ünlü top model Emily Ratajkowski, sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Ratajkowski, cesur pozlarıyla takipçilerinin nefeslerini kesmeye devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler