Dünyanın gözü bu maçta! 11'ler...

08.11.2020 - 13:29 | Son Güncellenme: 08.11.2020 - 13:34

İngiltere Premier Lig'de haftanın maçında Liverpool deplasmanda Manchester City'nin konuğu olacak. Zorlu karşılaşma öncesinde iki takımın da muhtemel 11'leri haberimizde... Peki, Manchester City-Liverpool maçı saat kaçta, hangi kanalda? Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Kırmızılar, bu yıl unvanı korumak isterken, Manchester City geçen yılın rövanşını arıyor. İşte maçın 11'leri ve detayları...

Dünyanın gözü bu maçta! 11'ler...

İngiltere Premier Lig'de 8. hafta maçında Manchester City ile Liverpool karşı karşıya gelecek.

Maç eksiği ile 11 puanla 12. sırada bulunan Manchester City, Liverpool'u mağlup ederek zirve yarışına dahil olmak istiyor. Liverpool ise 16 puanla ligde 2. sırada bulunuyor.

Muhtemel 11'ler

Manchester City: Ederson, Walker, Dias, Laporte, Cancelo, Bruyne, Rodrigo, İlkay, Torres, Sterling, Jesus

Liverpool: Alisson, Arnold, Matip, Gomez, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Salah, Firmino, Mane, Jota

İki takımda da eksikler can sıkıyor

Zorlu karşılaşma öncesinde ev sahibi Manchester City'de Mendy, Fernandinho ve Agüero forma giyemeyecek. Konuk ekipte Virgil van Dijk, Chamberlain, Fabinho ve Thiago sakatlıkları sebebiyle kadroda yer alamayacak.

Ligdeki son durum

Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Liverpool bu sezon ligde oynadığı maçlarda 5 galibiyet alırken, 1 kez berabere kaldı ve 1 kez de sahadan mağlup ayrıldı. Klopp'un öğrencileri şu ana kadar ligde 16 puan topladı ve 2. sırada yer alıyor.

Guardiola yönetimindeki Manhcester City ise 6 maç oynadı. Bu 6 maçta 3 kez galip gelen City, 2 kez berabere kaldı ve 1 kez de yenildi. Maviler ligde 11 puan toplayarak 12. sırada konumlandı.

Manchester City - Liverpool maçı saat kaçta?

Premier Lig'de haftanın maçı saat 19:30'da başlayacak. Etihad'da oynanacak mücadeleyi S Sport ve S Sport Plus canlı yayınlayacak.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler