Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Kylian Mbappe transferini onayladı

Orhan Gülek
02.05.2022 - 14:23 | Son Güncellenme: 02.05.2022 - 14:31

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, La Liga şampiyonluğu kutlamaları esnasında Kylian Mbappe transferi hakkında önemli bir ipucu verdi. İşte detaylar

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Kylian Mbappe transferini onayladı

AJANSSPOR - HABER

Tüm dünyanın sonuçlanmasını merakla beklediği transfer resmen gerçekleşiyor. Paris Saint-Germain'in dünyaca ünlü yıldızı Kylian Mbappe'nin yeni takımı netleşti.

Başkan Perez: "Doğru olabilir"

Movistar'ın haberine göre, Real Madrid Başkanı Florentino Perez, La Liga şampiyonluğu kutlamaları esnasında Kylian Mbappe transferi hakkında önemli bir ipucu verdi. Eflatun-beyazlıların La Liga zaferinin ardından konuşan Başkan Perez, Mbappe ile ilgili transfer sorununa, "Mbappe'yi şu an düşünmemiştim, ama şimdi siz söyleyince, 'bu doğru olabilir' diye düşündüm." ifadelerini kullandı.

Carlo Ancelotti: "Bunu söylemedim" 

Öte yandan Real Madrid'in İtalyan hocası Carlo Ancelotti ise olası  Kylian Mbappe transferi için şu ifadeleri kullandı:

 

"Mbappe, Real Madrid'e mi? Bu kulüple, bu başkanla gelecek zaten yazılmış." Bu cümlenin, anlaşmanın yapıldığı anlamına mı geldiği sorulduğunda ise Ancelotti, "Bunu söylemedim" yanıtını verdi.

İlgini Çekebilir
Real Madrid şampiyon oldu Ancelotti tarihe geçti!
Habere Git

Kylian Mbappe'nin performansı

Kylian Mbappe bu sezon PSG formasıyla Ligue 1'de 28 maçta 20 gol 15 asist yapmayı başarırken, Şampiyonlar Ligi'nde ise 8 maçta 6 gol 6 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler