Duran: "Taraftar müsvetteleri"

08.10.2015 - 00:21 | Son Güncellenme: 08.10.2015 - 00:21

Kızılcabölükspor Kulüp Başkanı Osman Duran, Bursa Nilüferspor maçında tribünlerden gelen çatlak seslere, çok sert cevap verdi.

Tribünde kendisini taraftar zanneden birkaç kendini bilmez yüzünden 2-0 kazandıkları Bursa Nilüferspor galibiyeti sevincinin kursaklarında kaldığını belirten  Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran; "Futbolcularımız Nilüfer maçında, 90 dakika boyunca ellerinden gelenin en iyisini ortaya koyarak, sahadan galibiyetle ayrıldılar. İyi bir futbol ortaya koyuyoruz, 2-0 öne geçmişiz, artık galibiyete yakın olduğumuz son dakikalarda, bir pozisyonda oyuncumun pas tercihi yüzünden tribünlerden kendini bilmez kişiler, küfür ve hakaret etti. Hiç kimse oyuncuma hakaret edemez, yuhalayamaz. Böyle insanların bizim tribünlerimizde işi yok. Herkes haddini bilecek. Oyuncularımı kimseye yedirmem. Bu şekilde davranan kendini bilmez taraftar müsvetteleri bizim maçlarımıza gelmesin’ dedi.

"Günlerce evimize gitmiyoruz"
Gecesini gündüzüne katarak Kızılcabölükspor’un başarısı için uğraştıklarını söyleyen Başkan Duran, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Dışarıdan insanlar bu işler çok kolay yapılıyor zannediyor. Herkes burada emek veriyor. Bizim hangi şartlarda bu başarılılara ulaştığımızı hiç kimse idrak edemiyor. Biz çoğu zaman özel hayatımızdan, ailemizden daha çok kulüple ilgileniyoruz. Günlerce eve gitmediğimiz zamanlar oluyor. Herkes yapılan emeğe saygı gösterecek."

Sebahattin ALP / DENİZLİ

Senin için hazırladığımız haberler