Durica'da flaş gelişme! 2. lig ekibiyle...

26.07.2018 - 04:26 | Son Güncellenme: 26.07.2018 - 02:49

Trabzonspor ile sözleşmesi geçen sezon sonu sona eren Slovak Futbolcu Durica, Slovakya 2. Lig takımı Skalice ile antrenmanlara çıktı.

Yeni sezon için henüz her hangi bir takım ile sözleşme imzalamayan Durica’nın bu antrenmanlarla yeni sezona kendisini hazır tutmayı amaçladığı kaydedildi.


Trabzonspor’a 2016/17 sezonunda bonservissiz olarak Lokomotif Moskova’dan transfer olan ve bordo-mavililerde geçirdiği sürede taraftarın takdirini kazanan Durica, yeni sezon öncesi henüz her hangi bir takım ile anlaşamadı.

Futboldan henüz emekli olmayacağını açıklayan 36 yaşındaki Durica, yeni sezona kendini hazır tutmak için ülkesi Slovakya’nın 2. Lig takımlarından Skalice ile antrenmanlara başladı.

91 kere Slovakya milli takımı forması giyen ve milli takımdan emekli olan Durica’nın bir çok takımla görüşme halinde olduğu belirtildi. Öte yandan Slovakya 2. Liginde maçlar başlarken Durica’nın antrenmanlarına katıldığı Skalica takımı, kendi evinde oynadığı ilk maçında Banska Bystric’i 2-1’lik skorla mağlup etti. (61SAAT)

Senin için hazırladığımız haberler