Durmuş: "Ayakta alkışlayalım"

25.04.2017 - 10:57 | Son Güncellenme: 25.04.2017 - 10:57

TEB BNP Paribas İstanbul Cup’ta son şampiyon unvanıyla yer alacak Çağla Büyükakçay ve İpek Soylu, Yenikapı’da başlayan ve Bakırköy iskelesinde son bulan yolculuk öncesinde iskele önüne kurulan Sokak Tenisi kortlarında 150’yi aşkın hayranıyla tenis oynadı ve imza dağıttı. Ana tablo maçları Pazartesi günü başlayacak TEB BNP Paribas İstanbul Cup öncesi bu etkinlikle moral depolayan tenisçilerimiz, hedeflerinin kaldıkları yerden devam etmek ve şampiyonluk kupalarının İstanbul’da kalmasını sağlamak olduğunu belirtti.

Cengiz Durmuş: “Şampiyonlarımızı ayakta alkışlayalım”

Etkinlikte sporcularla bir araya gelen TTF Başkanı Cengiz Durmuş, TEB’e tenis yatırımlarından dolayı teşekkür etti. TEB’in desteğiyle tenisi halka daha yakın bir spor haline getirmeyi amaçlayarak 81 ilde Sokak Tenisi aktiviteleri düzenlediklerini belirten Durmuş, organizasyonlarla İstanbul’un artık önemli tenis şehirlerinden biri olduğunu belirtti. Durmuş ayrıca, “Tüm tenis severlerle yine bir araya geleceğiz. Bizim için her şeyden değerlisi kendi sporcularımız. Çağla ve İpek aynı yerden devam edeceğiz. Gelin, hep birlikte yine şampiyonlarımızı ayakta alkışlayalım” dedi. Basın mensuplarının gösterdiği büyük ilgi için ayrıca teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Zeynep Demirkol: “Türkiye Tenis Federasyonu ile aynı vizyonda çalışıyoruz”

TEB Marka ve İletişim Direktörü Zeynep Demirkol, Türk Ekonomi Bankası (TEB) olarak stratejik ortağımız BNP Paribas’ın da 40 yılı aşkın tecrübesi ile Türkiye’de tenis sporunu gelişimi ve geniş kitleler tarafından sevilmesi için çalışıyoruz” diyerek şunları söyledi:  “Turnuva sponsorluklarına adını vermemizin yanısıra Sokak Tenisi ve Show Down etkinliklerle tenis sporunu her daim gündemde tutmak için çalışıyoruz. Türkiye Tenis Federasyonu ile birlikte yakaladığımız ortak vizyonla Türkiye tenis sporuna destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Çağla Büyükakçay: “Seyircilerimiz yine tribünlere gelsin”

TEB BNP Paribas İstanbul Cup son tekler şampiyonu Çağla Büyükakçay, geçen yıl yaşananları ömrünün sonuna kadar unutamayacağını söyleyerek, hedefinin yine adım adım turları geçerek zafere ilerlemek olduğunu belirtti. “Geçen yıl özellikle çeyrek final maçlarından itibaren inanılmaz bir seyirci desteği vardı. Seyircilerimiz yine tribünlere gelsinler ve hep birlikte yine kupaya gidelim” diyen Büyükakçay, bu yılki turnuvanın çok daha zorlu geçeceğini de söyleyerek “Birbirinden zorlu maçlar bizi bekliyor” dedi.

İpek Soylu: “Hedefim hem teklerde hem çiftlerde ilerlemek”

TEB BNP Paribas İstanbul Cup son çiftler şampiyonu İpek Soylu da, “Hedefim elbette hem tekler, hem de çiftlerde ilerlemek. Sadece çiftlere odaklanmak doğru değil. Tabii ki çiftlerde en iyi dünya sıralamamı yakalamış olmam çok önemli ancak bu yıl teklerde de tur için mücadele edeceğim. Bu tip etkinlikler bize büyük moral oluyor, tüm tenis severleri desteklemeye bekliyoruz” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler