Dursun Özbek açıkladı! Kerem ve Köhn transfer olacak mı?

09.08.2024 - 12:11 | Son Güncellenme: 09.08.2024 - 12:22

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bugün düzenlenen basın toplantısında takımının transfer politikası hakkında açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Dursun Özbek açıkladı! Kerem ve Köhn transfer olacak mı?

AJANSSPOR - HABER

3 Ağustos'ta Beşiktaş'a karşı oynanan ve 5-0'lık ağır mağlubiyetten sonra Galatasaray'da Dursun Özbek'e yönelen eleştiri okları iyice arttı. Erden Timur'un ayrılığı sonrası oldukça tepki çeken Dursun Özbek; Elias Jelert, Michy Batshuayi ve Gabriel Sara transferlerini takımına kazandırdı. Sarı-Kırmızılı ekibin başkanı, transfer sezonunun geri kalanı için nasıl bir politika izleyeceklerine dair açıklamalarda bulundu.

"3 eksik noktayı tamamladık!"

Basın toplantısında geçtiğimiz sezonki şampiyonluk başarısına dikkat çeken Özbek, "Transfer döneminin başlangıcında 3 tane eksik nokta tespit ettik. Geçen sene şampiyon olmuş başarılara imza atmış rekorlar kırmış bir kadromuz var. Öncelikle bu kadroyu muhafaza etme kararı aldık. 3 noktanın transferini 3 Ağustos itibarıyla bitirdik." ifadelerini kullandı.

Kerem ve Köhn'e gelen teklif

Takımdaki oyuncular için gelen teklifler üzerine açıklamalarda bulunan Dursun Özbek, "Transfer döneminin bitmesine 1 aydan fazla süre var. Bu zamanı da kullanmak istiyoruz. Galatasaray'ın kadrosu çok değerli bir kadro. Teklifler gelebilir, tekliflerin değerlendirilmesi söz konusu olabilir. Fırsat transferi çıkabilir. Avrupa'ya ve Süper Lig'e hazır bir şekilde bekliyoruz. Hiç kimse merak etmesin en önemlisi yeni sezon için geçen sezon kadro aynen devam edecek." dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da köstebek bulundu! Hukuki süreç başlatıldı
Habere Git

"Kerem bizim evladımız"

Kerem Aktürkoğlu'na ayrıca parantez açan Dursun Özbek 25 yaşındaki futbolcu için şunları söyledi: " Kerem Aktürkoğlu için bir çift laf söylemek istiyorum. Kerem bizim milli oyuncumuz. 2 senelik şampiyonlukta başarılarını üst seviyede sergilemiş bir evladımız. Nabzın çok yüksek olduğu dönemde soyunma odasındaki ufak tefek şeyleri ortaya koymak Galatasaray'ı yıpratmayı çalışmanın dışında hiçbir şey ifade etmiyor. Kerem bizim evladımız. Hepimizin ailesi var. Zaman zaman aile içerisinde olmaması istenen olaylar istenebilir. Ama evladınızdan vazgeçemezsiniz."

Senin için hazırladığımız haberler